Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom, hogy mit csináljak...

Nem tudom, hogy mit csináljak és, hogy hogyan Apa le tagad?

Figyelt kérdés

Noss helyzet annyi, hogy sose lakott velünk soha nem tudtam ki valójában az IGAZI apukám, egy másik "apa" nevét viseltem akihez valójában semmi közünk nemvolt...!

Anyám sosem mondta el az igazat róla, kicsiként azt hittem, hogy 18 éves leszek akkor megtudhatom valahogyan anyukám akkorse mondta el, nagy szüleimtől tudtam meg és mondták el ki is lehet az apukám..

Anya tagadta ugye..Mivel megtudtam ki az igazi apukám(1-2 bizonyíték van rá) és mivel híres emberke itthon nemvolt nehéz megtalálni se.Felhívtam telefonon 18 évesen és közölte, hogy nemvolt semmilyen kapcsolata anyukámmal de azért megkérdezte, hogy mivan vele.. és azt is mondta hogy családja van.20 éves vagyok most így utólag tudok bármit lépni illetve valahogy a gyerektartási költséget felvenni amit fizetnie kellet volna,vagy az örökségi része, hogy működik (van egy féltestvérem aparészéről,családja van azóta.) ?

Nem lelkizésről van szó, kérdésemre szeretnék választ kapni nem azt hallgatni, hogy mekkora féreg vagyok.Az a féreg aki teherbe ejt valakit és lesz*rja a gyeremkét és ráadásul le is tagadja. Tehát az ilyen megérdemli, hogy legalább fizessen. Szóval, hogyan tudnám ezt a legjobb megoldást megtalálni, hogy anyagilag a legjobbat tudjam tőle megkapni?

2014. jan. 14. 13:02
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Buta vagyok igen mert nem fogalmaztam meg valamit rendesen, tehát te ebből le szűröd és véleményt alkotsz rólam miközben nem is ismersz!

Most én is mondjam, hogy buta vagy mert több mint 2x szóltam, hogy hozzád hasonló véleményt alkotó kommentekre nem vagyok kíváncsi

ennek ellenére te folytatod és írod a magadét, ja de bocs én vagyok buta mert le alacsonyodok a szintedre, hogy szót váltsak veled.Na erről ennyit csupán azt nem értem ha valaki feltesz egy kérdést itt.Miért nemlehet válaszolni normálisan a kérdésre, egykét jópofa ember szórakozása ez.. ja, hogy neked ez a szegénységi bizonyítványod én is sajnállak!:/

2014. jan. 14. 13:42
 32/39 anonim ***** válasza:
37%
Áruld el ki az, vagy csak a monogramját, akkor hiszünk neked.
2014. jan. 14. 13:45
 33/39 A kérdező kommentje:

Úgy se fogom közölni, semmi közöd hozzá!:)

Köszönöm a válaszokat megy a zöld kezecske mindenkinek.

2014. jan. 14. 13:49
 34/39 anonim ***** válasza:
54%
Keress fel egy ügyvédet, vagy a bíróságon tartanak panasznapot,ott mindent elmondanak,hogy hogyan tovább. Sok sikert!
2014. jan. 14. 14:33
 35/39 anonim ***** válasza:
89%
Az anyakönyv szerinti apáról hogy állapította meg a bíróság az apaságot? Volt vmi bizonyíték, különben nem őt jegyzik be.
2014. jan. 14. 14:46
 36/39 anonim ***** válasza:
Utolsó ugye ezt te sem gondolod komolyan:D
2014. jan. 14. 15:13
 37/39 anonim ***** válasza:

Mit nem gondolok komolyan? A másik apát valami alapján bejegyezték, akkor hogy jön képbe a híres ember? Az a férfi csak úgy benyelte, hogy a nyakába sózzanak egy gyereket?

Az én esetemben is volt apaságról tárgyalás, apám elismerte, hogy ő az apa, amikor kötelezték volna dns tesztre.

Kicsit sántít ez nekem.

2014. jan. 14. 15:35
 38/39 anonim ***** válasza:
Te most valójában zsarolni akarod őt pénzért, ugye?
2014. jan. 14. 19:54
 39/39 anonim ***** válasza:
49%

A fiam lesz hasonló helyzetben mint te vagy most.

Annyi a különbség, hogy az ő apukája tudja, hogy van egy fia, de nem akar találkozni vele. A miértek most lényegtelenek.

De nagyon szomorú lennék, ha csak azért szeretné majd megismerni a gyermekem az apukáját, mert gazdag, vagy majd mit kaphat tőle.

Van egy férfi aki apaként felnevelt, van egy másik aki a biológiai apukád.

Azt az embert kellene tisztelned aki felnevelt!

Az az ember meg akit szeretnél megismerni, ne azért tedd mert adhat valamit és híres meg sok pénze van.

Tedd azért mert ő az apukád, igaz nem ismeritek egymást, de van esélyetek arra hogy megismerjétek egymást.

és ha semmi mást nem kapsz tőle, csak egy kézfogást....

akkor sem vetheted a szemére.

nem tudod, hogy miért alakult így az életük. hiteles magyarázatot úgy sem kaphatsz, mert valamelyik fél a sértettet fogja játszani... így nehéz.

Tehát!

Légy boldog, hogy volt egy nevelőapád és légy boldog azért is mert ennyi év és hazugság után megismerhetted őt, és beszélhettél vele.

a pénz nem számít!

nem attól lesz jó valaki, hogy mennyi pénze van.

attól lesz jó valaki, hogy tud annak örülni amit kap.

tedd fel magadnak a kérdést:

tényleg boldog lennél ha egy olyan embertől kapnál pénzt aki adott esetben nem is tudott rólad,

szerinted ez pótolná az elmaradt játékokat, focit, hógolyózást....

szerintem nem mert ezen dolgok nem pénzben mérhetők!!!

de ha ilyen ember vagy tényleg, aki 20 évesen azon próbálkozik, hogy egy embertől aki nem is bizonyított, hogy az apukája hogyan tudná felvenni az elmaradt gyerektartást???? mert ő gazdag?

döbbenet! hát ha ez tényleg igaz.... nos ezért nem ő nevelt fel téged, nem érdemled meg.

2014. jan. 15. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!