3 éves kisfiam azt állítja, hogy apósom megverte! Nem látok rajta sérülést, és a család is tagad. Mit tegyek, kinek higgyek?
hát...az hogy verte a családod,az az mellett szól,hogy lehet,hogy bántotta.viszont van egy történetem:van egy irtó rossz 4éves hugom.itt volt nálunk pár órát,és kiakasztott.odacsaptam a fenekére,amikor a kutyáimat bántotta.este felhívott az anyja,hogy tényleg megverted a kislányt?tegyük hozzá,hogy akkorát csaptam,hogy utána kiröhögött.:-)én meg elmondtam,hogy mi volt.
Szóval azért az ilyen kicsi gyerekek szeretnek túlozni.de ez csak egy példa volt,én nem szoktam verekedni.
3 éves gyerek ilyet nem talál ki. Ha megtörtént és a család tagad, én azon se lepődök meg.
Én is kaptam a nagyszüleimtől gyerekként, még olyanért is, amit nem én csináltam, meg olyanért, amiért ma normális ember nem üt meg gyereket, emlékszem, nem is egyszer, csípős vesszővel... stb, és persze soha nem jó semmi, ritka a kivétel, amikor mégis, a testi fenyítések szóbeli folyamatos szurkálódásokra módosultak részükről, eltávolodtam nagyszüleimtől (másik oldalról csak nagyapámat ismertem, de őt se sokáig), szeretem őket, de távolról. Mai napig bennem maradt a gyerekkori rossz emlék, és hidd el, nem jó ez így. Anyukám szülei, vele se bántak/bánnak jobban.
Egyik unokaöcsim apukája nem az a tipikus "mintaapa", sőt, a nagyszülők folyamatosan szidták apukát a kissrác előtt is, és azt érték el vele, hogy kb. 3 éves korban (ugyanígy, mint a te kisfiad) ezek hatására kislány akart lenni, mert folyamatosan azt hallotta, hogy az apja rossz, és ebből azt szűrte le, hogy a fiúk rosszak.
Ez már nem fog kiderülni, ahogy írod, de figyeld a kicsi viselkedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!