Unokahugomnak megvette az apja a házat, és ő most átalakítja új tető.22 éves. Nagyon dolgos család. De a lánynak van egy barátja az meg olyan mint 1 here semmit sem csinál. Jogos az apja támadása? Lent-
Attól függ. Az én anyámék is ezzel jöttek, mikor felújíttottak nekem ( ez arról szólt, hogy kész tények elé állítottak, megmondták, hogy ki csinálja, mennyiért csinálja, milyen hitelt kell törlesszek és egyáltalán ez nekem mennyibe fog kerülni, de persze ŐK csinálták nekem, igaz, hogy szar hitelt vettek fel, amit ÉN törlesztek, meg béna ismerőst hívtak, aki szarul és kb. kétszer annyiért csinálta, mint egy normális), hogy és a barátom mivel járul hozzá?
Egyik az, hogy minek járuljon hozzá? Neki ahhoz semmi köze, ha én őt kidobom, nem is fog látni belőle semmit. A másik meg az, hogy a faljavításokat, festést ő csinálta az apjával meg az öccsével. És volt mit csinálni rajta. Egy rendes festő nagyon sokat kért volna azért, hogy rendbe szedje azokat a falakat. Nem volt egy derékszög, lyukak voltak meg ilyenek. Ehhez képes anyámék még mindig azt mondják, hogy egy szalmaszálat sem tett keresztbe, meg lejárják mindenkinek. És mindenki el is hiszi, hogy nem csinál(t) soha semmit, csak az tudja, aki ott lakik egy fedél alatt velünk, hogy ez egy elbszott nagy hülyeség anyámék egyszerűen utálják, mert nem azt csinálja, amit mondanak neki, ezért kiabálnak rá kígyót békát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!