Nem tudom, hogy mit csináljak és, hogy hogyan Apa le tagad?
Noss helyzet annyi, hogy sose lakott velünk soha nem tudtam ki valójában az IGAZI apukám, egy másik "apa" nevét viseltem akihez valójában semmi közünk nemvolt...!
Anyám sosem mondta el az igazat róla, kicsiként azt hittem, hogy 18 éves leszek akkor megtudhatom valahogyan anyukám akkorse mondta el, nagy szüleimtől tudtam meg és mondták el ki is lehet az apukám..
Anya tagadta ugye..Mivel megtudtam ki az igazi apukám(1-2 bizonyíték van rá) és mivel híres emberke itthon nemvolt nehéz megtalálni se.Felhívtam telefonon 18 évesen és közölte, hogy nemvolt semmilyen kapcsolata anyukámmal de azért megkérdezte, hogy mivan vele.. és azt is mondta hogy családja van.20 éves vagyok most így utólag tudok bármit lépni illetve valahogy a gyerektartási költséget felvenni amit fizetnie kellet volna,vagy az örökségi része, hogy működik (van egy féltestvérem aparészéről,családja van azóta.) ?
Nem lelkizésről van szó, kérdésemre szeretnék választ kapni nem azt hallgatni, hogy mekkora féreg vagyok.Az a féreg aki teherbe ejt valakit és lesz*rja a gyeremkét és ráadásul le is tagadja. Tehát az ilyen megérdemli, hogy legalább fizessen. Szóval, hogyan tudnám ezt a legjobb megoldást megtalálni, hogy anyagilag a legjobbat tudjam tőle megkapni?
Szerintem nem igényel nagy logikát össze rakni ezt a képet de segítek
Nem, cicafiú, azt írtad, amikor megfogantál, külföldön volt...
Jujjujj, ki az a hííres ember? Úgy értem, akinek ilyen buta gyereket sikerült csinálnia...
Köszönöm a válaszokat.
Jó valljuk be tré megfogalmazás, de szerintem nem egy nehéz dolog kitalálni..
Apasági per azzal volt akinek a nevét viselem.
(Egyáltalán nem vagyok tájékozott, hogyan történtek a dolgok..Csak egy-két dolgot tudok napló,levelek és mindenkitől mást hallok..Anyám sara az egész, hogy nem őszinte.)
Szia! A többiekkel ellentétben én a kérdésre válaszolok :-)
Mivel nagykorú vagy, gyerektartás már nem jár neked. Még ha tanulsz is, mire a bírósági ügy lezajlana, már rég befejezted a sulit.
Az örökléshez apasági pert kell indítanod, viszont ezt csak onnantól egy éven belül lehet, hogy a tudomásodra jutott, hogy ő a vér szerinti apád.
Kedves 23. Te nem tudod a szöveget értelmezni, nem a kérdező hibázott. Olvasd el még egyszer.
Kérdező! Keress egy ügyvédet, és kérdezd meg tőle, milyen lépéseket tehetsz.
Amúgy ha Ti lennétek ilyen helyzetbe, beírnátok a "híres" ember nevét? Mert ugye az csak színész lehet. Politikus, rendőr katona /tiszt/ az nem. Nagyon okosak vagytok. A végén még rágalmazás miatt fogják meghurcolni.
Mi lenne ha mindenféle pereskedés meg midnenféle pénzszerzési praktika helyett inkább saját magadra és anyukádra koncentrálnál?
Ilyen bizonyíték olyan bizonyíték, írtad, hogy volt már apasági per, lehet nem is ő az apád, lehet a Darth Vader is, szerintem felejtsd el az egész történetet.
"A kérdező kommentje:
Amennyiben az apasági pert indítok ellene és fény derül az igazságra, hogy ö az akkor minden per költséget neki kell fizetni.Igaz ?"
Ez így igaz. De csak abban az esetben, ha megnyered a pert. Viszont addig el sem indul az eljárás, amíg minden be nincs fizetve, előre. És ezt sajnos neked kell megelőlegezned. Pl egy hivatalos DNS vizsgálat 50000.- ft., ha a bíró kötelezi az apát. ( ha tagad a büdös ) Minden költséged cca 500000.- ft lesz. Mennyi gyerektartást is kérsz 20 éves létedre visszamenőlegesen? ( ami nincsen is )
19 Igen, mert pernyertes leszel, akár a nevén vagy, akár nem.
Ebben az esetben kötelezni fogja a bíróság a DNS elvégzését nem tud kibújni belőle sem ő, sem a családja nem tudja lepasszolni az igazat.
A köpködéseket ne nyeld be, szokták mondani: mindenki magából indul ki:D Tehát aki téged illetve édesanyádat érdeknek állítja be, főleg úgy, hogy édesanyád egy fillér kérése nélkül nevelt fel,nem csinált cirkuszt, nem bombázta szét a másik családját, és ennek ellenére érdeknek próbálják beállítani, az magából indul ki.De nem kicsit, mert valószinűleg ő azt tette amit most köpköd az édesanyádra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!