Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom, hogy mit csináljak...

Nem tudom, hogy mit csináljak és, hogy hogyan Apa le tagad?

Figyelt kérdés

Noss helyzet annyi, hogy sose lakott velünk soha nem tudtam ki valójában az IGAZI apukám, egy másik "apa" nevét viseltem akihez valójában semmi közünk nemvolt...!

Anyám sosem mondta el az igazat róla, kicsiként azt hittem, hogy 18 éves leszek akkor megtudhatom valahogyan anyukám akkorse mondta el, nagy szüleimtől tudtam meg és mondták el ki is lehet az apukám..

Anya tagadta ugye..Mivel megtudtam ki az igazi apukám(1-2 bizonyíték van rá) és mivel híres emberke itthon nemvolt nehéz megtalálni se.Felhívtam telefonon 18 évesen és közölte, hogy nemvolt semmilyen kapcsolata anyukámmal de azért megkérdezte, hogy mivan vele.. és azt is mondta hogy családja van.20 éves vagyok most így utólag tudok bármit lépni illetve valahogy a gyerektartási költséget felvenni amit fizetnie kellet volna,vagy az örökségi része, hogy működik (van egy féltestvérem aparészéről,családja van azóta.) ?

Nem lelkizésről van szó, kérdésemre szeretnék választ kapni nem azt hallgatni, hogy mekkora féreg vagyok.Az a féreg aki teherbe ejt valakit és lesz*rja a gyeremkét és ráadásul le is tagadja. Tehát az ilyen megérdemli, hogy legalább fizessen. Szóval, hogyan tudnám ezt a legjobb megoldást megtalálni, hogy anyagilag a legjobbat tudjam tőle megkapni?

2014. jan. 14. 13:02
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
89%
Ez kamu kérdés. A kis 13 éves gyerek unatkozik. Híres ember, meg nem árulja el, mert nem akar botrányt...Hagyjuk már. Menj inkább labdázni kérdező.
2014. jan. 14. 13:13
 12/39 anonim ***** válasza:
78%
naná, hogy kamu, de kicsit még hadd kérdezgessük, mielőtt belekeveredne és végképp lebukna, ne vedd el a szórakozásunk :)
2014. jan. 14. 13:14
 13/39 A kérdező kommentje:

Egyeseken jót nevetek.

A kérdés nem nem kamu.

Nem szeretném kitárgyalni az életem nemvolt a legjobb sorom és anyukám célja se ez volt, hogy lehúzza.

És nem nem fizetett gyerek tartást.

Dolog lényege, hogy amikor megfogantam az igazi apukám külföldön volt. ( Nem tudom itt mi történt, hogy megbeszélték e vagy se.)

De anyukám ez következőleg egy másik palival jött össze akivel állítólag össze házasodott.

(Volt valami Apasági per vagy valami hasonló, anyám nem őszinte hozzám sajnos, nagyszüleimtől tudtam meg egy két dolgot és anyukám barátnőjétől, de tiszta képet sehogysem kapok.)

2014. jan. 14. 13:18
 14/39 anonim ***** válasza:
96%

amikor megfogantam az igazi apukám külföldön volt

NA, ez eddig a legjobb. Távszex?

Milyen jó, egészen más stílusban írsz, mint a kérdésben...

2014. jan. 14. 13:19
 15/39 A kérdező kommentje:

Viszont az tény, hogy tudom ki az illető aki vér szerinti apa.

A vicces kommenteket meg szeretném ha hanyagolnátok!

Köszönöm.

2014. jan. 14. 13:20
 16/39 anonim ***** válasza:
90%
Miért? Tenni már semmit nem tudsz! Max megfenyegeted, hogy ha nem ad lóvét, botrányt csinálsz.
2014. jan. 14. 13:21
 17/39 A kérdező kommentje:

Félre értesz és kiforgatod a szavaimat!(Szerintem nem igényel nagy logikát össze rakni ezt a képet de segítek)

Megfogantam akkor együtt voltak viszont amikor kiderült akkor külföldön volt.. így már érthető ?:)

2014. jan. 14. 13:22
 18/39 A kérdező kommentje:
Amennyiben az apasági pert indítok ellene és fény derül az igazságra, hogy ö az akkor minden per költséget neki kell fizetni.Igaz ?
2014. jan. 14. 13:24
 19/39 anonim ***** válasza:
69%

"amikor megfogantam az igazi apukám külföldön volt "

Ez annyira finom, majdhogynem költői.Ronda emberek egész másként mondanák.

2014. jan. 14. 13:27
 20/39 anonim ***** válasza:
36%
Mindegy, úgysem tudsz tenni már semmit sem, mások leírták, nem vagy az ő nevén, csak fél évre visszamenőleg tudsz gyerektartást igényelni.
2014. jan. 14. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!