Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyos mindent tagad. Most mit...

Anyos mindent tagad. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Feltettem itt egy kerdest ( http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. es kozben anyosom mindent letagadott a lanyainak, a fianak, es az az erdekes, hogy meg a fia is neki hisz, anyum nem lenne kepes ilyesmire... az annya azzal vagta ki magat, hogy en ertettem rosszul mindent, mert nem beszelem jol a nyelvuket, pedig en nagyon jol ertettem, nem beszelek helyesen, de ertek mindent. Sot a baratnom is megerositette, aki jol beszeéli a nyelvet, de ugyse hisznek nekem. Nagyon faj, hogy a parom is az anjanak hisz inkabb, hogy en ertettem fere. Mit tegyek?
2012. márc. 13. 18:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
semmit. ne foglalkozz ezzel tovább, a babára figyelj és a párodra.
2012. márc. 13. 18:16
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
add meg a doktornő trelefonszámát a párodnak és kérd meg, hogy hívja fel és kérdezzen rá a holnapi abortuszra
2012. márc. 13. 18:17
 3/14 anonim ***** válasza:
65%
Mond el a párodnak, hogy te semmit nem értettél félre, úgy van, ahogy elmondtad és ha ő mégis az anyjának hisz, hát tegye, de ez neked rosszul esik. És ezután érezzék magukat ők rosszul. Ha úgy döntötök, hogy megtartjátok a babát, akkor pedig tényleg ne idegeskedj, magadra koncentrálj és a babára, ne pedig az anyósodra.
2012. márc. 13. 18:20
 4/14 anonim ***** válasza:
9%

igazából hülyeséget csináltál, elárultad az anyósodat.

Ha nem akartál belemenni a közös titokba, akkor ott kellett volna szólni neki. Vgy nem kellett volna rögtön a fiának elmondani.

Most már mindegy. Ne feszegesd a témát, Minél előbb felejtse el mindenki! Ha ők kérdezik, mondd h már nem akarsz erről beszélni.

De ha négyszemközt lesztek anyóssal, beszélj vele, hogy érzed h ezt elszúrtad.

Ő jót akart nekked, te meg lehetetlenné tetted a család előtt. Majd kettesben ezt nyugodtan megbeszélitek.

2012. márc. 13. 18:31
 5/14 anonim ***** válasza:
92%

Ebredj fel legyszives, hiszen mar az orvoshoz egyedul kellett volna bemenned, s nem megengedni azt, hogy az anyos szemtanuja legyen ennek a vizsgalatnak pl. Most pedig fogadd el ezt a helyzetet, es siman vallald el azt, hogy te ertetted felre!

Ez a jovore nezve lesz jobb te neked, tehat semmi nem tortent, egy kis nyelvi nehezseg, felreertes!

Ne bonyolisd tul, mivel a parod szereti a csaladjat, tehat te most meg egy uj tag vagy, aki nem ismeri oket, tehat inkabb most vonulj vissza, es maradj csendben. Az anyatol szinten kerj bocsanatot, s mond azt, hogy felre ertetted!

Ezutan viszont mar viselkedj hatarozottan, hiszen tapasztaltal, igy tudod azt, hogy kiben tudsz megbizni!

2012. márc. 13. 18:35
 6/14 anonim ***** válasza:

Én nem is értem, most mit parázol.

Vállald be hogy félreértetted, meg van oldva minden problémád.

Anyós tisztában van vele hogy megtartjátok a babát, a cslád meg megnyugszik hogy

1, anyós mégsem akarja erőszakkal elvetetni a gyereked

2, nem akarod anyósod befeketíteni.

Teljesen tiszta lap mindenkinek.

2012. márc. 13. 18:53
 7/14 A kérdező kommentje:
bevallalnam de anyos tulfeszitette a hurt a parom meg elhagyott... :( nem jon elhigyem
2012. márc. 13. 19:12
 8/14 anonim ***** válasza:

Nincs a történetnek úgy felelőse az volt a butaság hogy a fiának tovább adtad

az adott helyzettől te is megrémültél és 1 tapasztaltabb ember adott uram boccsá 1 mégis csak praktikus tanácsot mert kevesebb a komplikáció a tablettával ha tényleg nem akarod és a dokinál még bizonytalan voltál.

2012. márc. 13. 19:24
 9/14 anonim ***** válasza:

dehogy hagyott

ha mégis, akkor nem kell neki még gyerek, azért

senki nme hagyja el a szerelmét eg y szóért

ha megharagudott, annál inkább ne feszegesd a dolgot ne szólj semmit

mejd megnyugszik és visszajön

Bármit teszel, csak rontassz a helyzeten

Most hallgatni kell és sunyni.

2012. márc. 13. 19:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Azt mondta, elhagy?

Nme tud dönteni, inkább elmenekült. Értsd meg! Te is meg voltál zavarodva. Alszik rá, és fel fog hívni. Egy napon semmi sem fog múlni.

2012. márc. 13. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!