A Jedlik Ányos Informatikai- és Gépipari Középiskoláról Győrben szeretnék mindent megtudni. Hányas átlagon veszik fel a tanulókat, továbbtanulási lehetőségek, stb?
Pontszámítás hogyan van, német-gépész szakmacsoportba szeretnék oda menni. Hány pont kell a felvételhez, hányas átlagtól veszik fel az embereket, gyakorlati órák vannak-e, és ha vannak mik, stb. Szóval általánosságban mindent szeretnék tudni a suliról, mivel továbbtanulás előtt állok.
Köszi előre is!
Műszaki infós végzős vagyok. Vannak gyakorlati órák (nálunk elektronika), de a szakmai oktatás messze nem olyan jó, mint a nyitott kapukon mondták. Eléggé le vagyunk maradva, idén még újat nem tanultunk. Engem inkább gimnáziumra emlékeztet, az emelt matek miatt, amiben nem kérdeztek meg, hogy így akarom-e tanulni.
Cím: Győr, Szent István út 7.
Ha tudok valamiben segíteni, írj! :)
Már figyeltem ezt a kérdést régóta, nem én vagyok ugyan a kérdező, de az előző válaszolótól hadd kérdezzek:
Mennyire jó a szinvonala a gépipari számítástechnikai képzésnek ott? Tudom, nem ezen a szakon tanultál, de mégis mint "öregdiák" talán tudsz róla valamit.
A gépipari szerintem jobb, mint az elektronika, azt látványosan fejlesztik. Többet sajnos nem tudok róla...
Utolsó: teljesen egyetértek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!