Anyos mindent tagad. Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Feltettem itt egy kerdest ( http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. es kozben anyosom mindent letagadott a lanyainak, a fianak, es az az erdekes, hogy meg a fia is neki hisz, anyum nem lenne kepes ilyesmire... az annya azzal vagta ki magat, hogy en ertettem rosszul mindent, mert nem beszelem jol a nyelvuket, pedig en nagyon jol ertettem, nem beszelek helyesen, de ertek mindent. Sot a baratnom is megerositette, aki jol beszeéli a nyelvet, de ugyse hisznek nekem. Nagyon faj, hogy a parom is az anjanak hisz inkabb, hogy en ertettem fere. Mit tegyek?2012. márc. 13. 18:14
11/14 anonim válasza:
nem azt irtad hogy párod is szeretné a kisbabát?
12/14 A kérdező kommentje:
de igen es azt mondta a baba kell is de rolanm nem akar hallani miutan igy akartam neki be allitani az anjat... csak az anja kozbe ketfele beszel s mar nem tudja kinek higgyen, de csak nem akar nekem hinni :((
2012. márc. 13. 22:36
13/14 A kérdező kommentje:
mert hat az o anja istenfelo, vallasos, oszinte es soha eletebe nem hazudott. anyosnak irtam par smst hogy ezt nem gondoltam volna s a fia is szenved oldjuk meg valahogy s meg nekem is probal hazudni....
2012. márc. 13. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!