Miért szól bele a párom a gyerek nevelésembe?
Figyelt kérdés
Ma reggel elmentem a boltba, két éves lányomat a páromra hagytam.
Mikor hazaértem a párom éppen a hamut vitte ki az udvarra, a szobába belépve látom, hogy a lányom egy elszenesedett fával rajzol a falra. Hírtelen kikaptam a kezéből a fát és a kezére ütöttem. Persze sírva rohant a páromhoz aki mérgesen közölte, hogy ameddig ő velem lakik addig a gyereket ne merjem bántani. Mégis hogy képzeli ezt? Kíváncsi lennék, ő mit tenne a helyemben. Nagyon mérges vagyok rá.
2014. jan. 12. 21:20
51/58 anonim válasza:
#49 Miért sértegetsz? Inkább próbálj meg intelligensen érvelni, mi nem tetszik az eszmefuttatásomban. Talán nem egy családot kéne alkotniuk?
52/58 anonim válasza:
A gusztustalan szavak, amikkel illetted a kerdezot, es a csaladjat..
53/58 anonim válasza:
Egyáltalán nem illettem őket gusztustalan szavakkal. Nem őket minősítettem, hanem a helyzetet. Mert ha nem szeretné, hogy beleszóljon a nevelési elveibe, az azt jelenti, hogy a férfit nem tartja családtagnak, csak egy szexpartnernek. Nem de? Mondtam ezzel valami csúnyát?
54/58 anonim válasza:
Ne ragozd igenis igaza van,az a férfi csak arra van, hogy vigyázón a gyerekre fizetős gyerekfelügyelő helyett, meg hogy hozzá járuljon anyagilag a költségekhez, na meg igen azért arra is kell valaki.
55/58 anonim válasza:
komolyan, titeket a tv nevelt :D ilyen marhaságokat, hogy ebből levonni azt a következtetést, hogy kihasználja a férfit :D hogy működik a ti világotok? :D egyébként szerintem aljas volt, hogy bevédte a kérdezővel szemben, őt állítva be a gonosznak..
56/58 anonim válasza:
Csak a vak nem látja, hogy ez a férfi ki van használva.
57/58 anonim válasza:
még mindig nem értem, miért. miért is olyan evidens, hogy (persze, beleszólhat, miért ne szólhatna bele) bevédi az anyja ellen? ahány ház, annyi szokás, van, ahol belefér az ütés, van ahol nem, a nevelési kérdésről szintén ez a véleményem.
58/58 A kérdező kommentje:
Itt a legtöbben nem is a kérdésre válaszoltak! A gyereknevelés és az, hogy beleszól hogy nevelem a gyereket két külön dolog.
2014. jan. 14. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!