Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért szól bele a párom a...

Miért szól bele a párom a gyerek nevelésembe?

Figyelt kérdés

Ma reggel elmentem a boltba, két éves lányomat a páromra hagytam.

Mikor hazaértem a párom éppen a hamut vitte ki az udvarra, a szobába belépve látom, hogy a lányom egy elszenesedett fával rajzol a falra. Hírtelen kikaptam a kezéből a fát és a kezére ütöttem. Persze sírva rohant a páromhoz aki mérgesen közölte, hogy ameddig ő velem lakik addig a gyereket ne merjem bántani. Mégis hogy képzeli ezt? Kíváncsi lennék, ő mit tenne a helyemben. Nagyon mérges vagyok rá.

2014. jan. 12. 21:20
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
35%
Egyébként a pofám leszakad komolyan. Szerintetek majd a 2 évesnek el lehet magyarázni... A kérdező nem agyon verte a gyerekét, nem is véresre ütötte a gyerek kezét, hanem csak rácsapott egyet. Pont emiatt van ennyi hülyegyerek manapság, mert egyikőjük kezére se csapott rá az anyja. Remélem a ti kétévesetek felfog mindent a magyarázásból...
2014. jan. 12. 23:15
 32/58 anonim ***** válasza:
73%

"Remélem a ti kétévesetek felfog mindent a magyarázásból..."

Felfogta. Igaz, nem az én érdemem, hanem a feleségemé. Még meg is dicsérte hogy szép karikákat rajzolt a falra. Soha többet nem rajzolt falra.

2014. jan. 12. 23:40
 33/58 anonim ***** válasza:
26%

"Pont emiatt van ennyi hülyegyerek manapság, mert egyikőjük kezére se csapott rá az anyja."

Nem. A sok idegbeteg szülő miatt van manapság annyi hülyegyerek. Akik tudják, hogy a bölcsődében és az óvodában az óvónők 10-20 gyerekkel elbírnak úgy hogy soha nem ütik őket. Ennek ellenére ezeknek a szülőknek annyi eszük nincs, hogy legalább ne próbálnák megmagyarázni, hogy lehetetlen ütés nélkül nevelni.

2014. jan. 12. 23:41
 34/58 anonim ***** válasza:
78%

Megérti, csak nem fogja fel, hogy miért.

Maximum parancsot teljesít.

Az meg szerencse, ha nem kell 40x elmondani neki.

2014. jan. 12. 23:49
 35/58 anonim ***** válasza:
79%

Óvónőket ismerem, mellettem éppen van egy óvóda.

Egyik nap éppen ordítoztak egy 5éves forma kisfiúval, hogy miért nem azt csinálja, amit mondanak neki.

Ez a hozzá se érjünk a gyerekhez, mert jaja mi lesz, meg az nem nevelés.

Az a nem nevelés amikor lehozod a három éves gyerekedet a teszkóba este 10-kor hogy ott nyűglődjön meg ordibáljon másfél órán át.

2014. jan. 12. 23:52
 36/58 anonim ***** válasza:
96%
őszintén, melyikőnket nem vertek kisebb korunkban? felnőttünk, nem? normálisak vagyunk, nem? (verés alatt nyilván kézre rácsapást, pofont értek, nem durvábbat)
2014. jan. 12. 23:58
 37/58 anonim ***** válasza:
79%

Ennyi, néha a szülőnél is elkszakad a cérna, főleg amikor a gyerek hisztizni kezd, felesel, vagy veszélyes dolgot csinál.

Aki mindig csak beszélgetni akar a gyerekkel annak rojtosra kell járatnia a száját majd.

Ez biztos valami új szemlélet, hogy gyerekre nem sózunk rá, csak este tízkor visszük le teszkózni mert attól lesz egészséges a leki békéje, amit valami bestsellerben olvastak, a hogyan neveljük fel a csimotát tetlegesség nélkül címmel amitől buddhai megvilágosodást sejtő asszonyok egymásnak dúgják meg ezeket a tökletes praktikákat.

Tanárok sem csinálhatnak már semmit. Vicc, a kamaszok meg ezt kihasználva egyre pofátlanabbak. Az én időmben még volt olyan, hogy olyan pofont kapott a gyerek a tanártól, hogy egy hétig a lélegzetét sem lehetett hallani.

2014. jan. 13. 00:10
 38/58 anonim ***** válasza:
74%
36: igen felnőttünk úgy, hogy ütöttek. Normálisak is vagyunk orvosi értelemben. De nem kell ahhoz túl nagy képzelőerő, vagy külföldön szerzett tapasztalat, hogy belássuk: van még hova fejlődni.
2014. jan. 13. 00:22
 39/58 anonim ***** válasza:
84%

Nem csak fekete és fehérben kell gondolkodni.

Aki csak indokolt esetben, és akkor is vigyázva sóz rá a gyerekre, azt nem kel egy kalap alá venni aki szó szerint veri a gyerekét.

Egy fizikai behatásnak sokkal nagyobb a visszatartüereje még ha az jelképes is, mint az állandó pofázásnak.

Sőt, a ritkább jobb, amikor nagyon elszáll már a gyerek akkor nem árt.

2014. jan. 13. 00:32
 40/58 anonim ***** válasza:
16%

Akkor, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon: milyen módszer az, ha az ember felemeli a kezét, ütésre készen, el is kezdi lendíteni, de az utolsó másodpercben megállítja?

Ez ugyanolyan terror, nem értem, hogy tudtok egy kézrecsapáson lovagolni.

2014. jan. 13. 02:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!