Miért szól bele a párom a gyerek nevelésembe?
Ma reggel elmentem a boltba, két éves lányomat a páromra hagytam.
Mikor hazaértem a párom éppen a hamut vitte ki az udvarra, a szobába belépve látom, hogy a lányom egy elszenesedett fával rajzol a falra. Hírtelen kikaptam a kezéből a fát és a kezére ütöttem. Persze sírva rohant a páromhoz aki mérgesen közölte, hogy ameddig ő velem lakik addig a gyereket ne merjem bántani. Mégis hogy képzeli ezt? Kíváncsi lennék, ő mit tenne a helyemben. Nagyon mérges vagyok rá.
Egyrészt ha együtt éltek, akkor neki is joga van a gyereknevelésbe beleszólni.
Másrészt ha VERED a gyereket, ö meg nem engedi, akkor 100%-osan igaza van. Szégyellhetnéd magad, hoyg megvered a kislányt, és még te vagy felháborodva, hogy ezt nem akarja többé eltürni!!!!!
5 Ugyan ezt mint te:D Mond meg a párodnak, hogy ha rá van bízva egy gyerek, akkor figyeljen oda. Azért bizod rá.
A falfirkát én sem tűrtem sose, nem is engedtem.
Én sem értem a felháborodásodat kérdező.
Csak úgy hozzáteszem a 4-es válaszolónak,hogy nem verte meg csak a kezére csapott.
De visszatérve,valószínű a párod nem ért egyet a nevelési elveiddel és ennek hangot is adott.Amúgy igaza van az előttem válaszolóknak.Ha a pénze,háza....jó akkor nevelheti a gyerekedet is,és ha nem szeretné,hogy a kislányt te akár egy kézrácsapással is bántsd jó hogy hangot is ad neki.
Bezzeg ha ő csapott volna rá akkor meg azon rinyálnál itt,hogy milyen jogon vert rá a kezére azért mert a falat firkálta egy elszenesedett fával.
Inkább beszélgessetek el arról kinek mi a véleménye a nevelésről,de persze ne a gyerek előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!