Elvetik a gyermekem!? Abban az esetben indult eljárás hivatalból hogy élettársam összetört pár dolgot és közben ellökte a gyermekem (semmi baja)?
Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 19:31
2/12 A kérdező kommentje:
Elvehetik...bocsi
2014. jan. 9. 19:32
3/12 anonim válasza:
Hogy indult eljárás hivatalból? Hol történt ez az összetörés?
4/12 anonim válasza:
Remélem igen ha ilyen élettársat megtűrsz.
5/12 anonim válasza:
Azért írhatnál egy kicsit részletesebben.
6/12 A kérdező kommentje:
Gondolom mindenkinek voltak mar kapcsolati problémai,sznob egoisták kíméljenek....a gyerek még csak el sem esett ...viszont mivel össze tört egykét dolgot így kihìvtam a rendőrséget ....es mindent el mondtam nekik ebbe ez is bele tartozott..ìgy hivatalból indìtotottak ezt meg mivel ők nem tudhatják hogy ez esetlegesen minden napos avagy sem...
2014. jan. 9. 19:43
7/12 anonim válasza:
Ne haragudj, kérdező, de van különbség aközött, hogy "egy kis párkapcsolati probléma" meg "tör-zúz és ellöki a gyereket". Esküszöm, az volt az első gondolatom, hogy biztosan kisebbségiek vagytok.
Nekünk is voltak alkalmanként problémáink a párommal, mint mindenkinek, de sosem tört össze semmit, a gyerekhez meg végképp nem nyúlt volna, mert egy kulturált, értelmes emberben van önuralom.
Most csak ellöki szerencsétlen gyereket, holnap majd a kezét töri. Mindig így kezdődik...
8/12 A kérdező kommentje:
Nem cigány :) van szakmálya de nem értem h mért degradálni kell azt gondoltam ha felteszem a kérdést itt ítélkezés mentes reális válaszokat kapok de úgy látom ez is mint minden más közösségi oldal a megkülönböztetés es egyébb dolgokról szól .....realis dolgokat szeretnék megtudni olyan emberektől akiknek van tapasztalata köszönöm
2014. jan. 9. 19:58
9/12 anonim válasza:
De mi az, hogy nem "degradálni" kell? Basszus, megkérdeztél minket, én elmondtam neked, hogy ez egy nagyon nem normális dolog, te meg nem bírod elviselni. Ez nem ítélkezés, hanem egyszerű tény.
10/12 anonim válasza:
Talán egy alkalom miatt nem veszik el, de számíthatsz arra, hogy ezentúl figyelemmel kísérik a gyermeket. De milyen élettárs az, aki összetör pár dolgot, és ellöki a gyereked?
És te még mindig ott laksz a gyerekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!