Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta az élettársam hogy őszül a hajad örgegszel és nagyokat nevetett. Mondtam milyen szarul esett ez erre mondja pedig öregszel őszül a hajad meg nézzem meg a szemem körül ránc van. Más párja is mond ilyet?
Nézd. Amikor 28 évesen úgy döntöttem hogy elválok, elhagyom a volt férjemet, ő azt vágta a fejemhez hogy
"ugyan kinek fogsz kelleni. petyhüdt vagy!"
Nos azóta 12 éve élek boldog házasságban a második férjemmel, és sokszor viccelődik velem, hogy "Olyan petyhüdt vagy drágám!"
Egyébként nem kell megsértődni, és kombinálni hogy szeret vagy sem mert megmondta hogy van pár ősz hajszálad.
Nekem is van, nem is kevés. Sőt a férjem szokott is szólni, hogy látni az ősz szálakat, ideje hajat festeni"
Nem baj, ha mondja. Én is mondom neki, hogy nincs kopasz fej, csak seggig érő homlok.. Jót nevettünk és kész..
Apu is ezzel ugratja anyut, neki sem esik jól,mde apu inkábba asaját korát nem akarja tudomásulvenni, emiatt inkább másokat ugrat, pl enegem, amikor közeledtem a 25 -höz, akkor mindig, hogy "negyed évszázad' belegondoltál már?" (Ezt már 23 éves korom őta mondogatta)
Most jön a 30 nagyonlassan, már most ugrat, pedig a 27-et sem töltöttem be.
Ez nyugtatja meg, hogy nem csak ő öregszik.
Őszül a hajad?
Gondolom igen
Vannak ráncaid? Gondolom az is, nem mondaná csak úgy.
Megállapítást tett, arról ő nem tehet, ha neked a korord, vagy az idő folyamata gondot okoz.
Ahogy megszületünk öregszünk, minden nappal változunk. Miért nem lehet ezt egy egyszerű mutatóként viselni, mint a magasságunkat? Nem tudunk egyiken sem változtatni, akkor miért fáj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!