Miért szól bele a párom a gyerek nevelésembe?
Ma reggel elmentem a boltba, két éves lányomat a páromra hagytam.
Mikor hazaértem a párom éppen a hamut vitte ki az udvarra, a szobába belépve látom, hogy a lányom egy elszenesedett fával rajzol a falra. Hírtelen kikaptam a kezéből a fát és a kezére ütöttem. Persze sírva rohant a páromhoz aki mérgesen közölte, hogy ameddig ő velem lakik addig a gyereket ne merjem bántani. Mégis hogy képzeli ezt? Kíváncsi lennék, ő mit tenne a helyemben. Nagyon mérges vagyok rá.
De akkor írd már le miért nincs joga ebbe beleszólni?Azért mert nem a vér szerinti apja?Amúgy a biológiai apja foglalkozik a kicsivel?
Ahhoz persze van joga,hogy dolgozzon,begyújtson a gyerekre meg vigyázzon rá mi?
Az én 3 éves fiam egy darabig nézte, hogy az apja, és a munkások festik a külső házfalát hófehérre. Majd szépen a ház másik oldalához ment ami már szépen le volt festve, és a fekete festékkel (ami az alap festéshez volt kitéve) elkezdte festeni a hófehér falat. Csak 2 percre vesztettük szem elől.
Nekünk kisebb vagyonba került a javítás, és újra festés, de nem ütöttem meg a fiam..Hiszen gyermek, és nem akart ő rosszat, sőt ahogy büszkén mondta, nem tudva hogy rosszat csinált, csak segíteni akart.
Ezért két dolgot sem értek.
Az egyik, hogy mi nagy baj történt, hogy korommal a falra festett.. És?? Le lehet festeni, mosni..
A másik, hogyha valakivel együtt élsz akkor az nem él veled teljes összhangban? Akkor nem vehet részt a gyermek nevelésében? Hiszen ettől család a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!