Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért szól bele a párom a...

Miért szól bele a párom a gyerek nevelésembe?

Figyelt kérdés

Ma reggel elmentem a boltba, két éves lányomat a páromra hagytam.

Mikor hazaértem a párom éppen a hamut vitte ki az udvarra, a szobába belépve látom, hogy a lányom egy elszenesedett fával rajzol a falra. Hírtelen kikaptam a kezéből a fát és a kezére ütöttem. Persze sírva rohant a páromhoz aki mérgesen közölte, hogy ameddig ő velem lakik addig a gyereket ne merjem bántani. Mégis hogy képzeli ezt? Kíváncsi lennék, ő mit tenne a helyemben. Nagyon mérges vagyok rá.

2014. jan. 12. 21:20
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
57%
Szégyelld magad, kedves kérdező. Ennyi a véleményem a dologról.
2014. jan. 12. 21:33
 12/58 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy ne szóljon a gyerekre, hanem azt, hogy ne szóljon bele a nevelési módszerembe. Amúgy meg ő is hibás.
2014. jan. 12. 21:33
 13/58 anonim ***** válasza:
65%
Én is csaptam a gyerek kezére, de ez nem nevelési módszer, és bizony joga van beleszólni. Ha nincs joga, ints neki pápát.
2014. jan. 12. 21:34
 14/58 anonim ***** válasza:
83%

De akkor írd már le miért nincs joga ebbe beleszólni?Azért mert nem a vér szerinti apja?Amúgy a biológiai apja foglalkozik a kicsivel?

Ahhoz persze van joga,hogy dolgozzon,begyújtson a gyerekre meg vigyázzon rá mi?

2014. jan. 12. 21:40
 15/58 anonim ***** válasza:
85%
Egy kétéves gyerek honnan tudná, hogy nem szabad a falra rajzolnia? Nemhogy elmondod neki, még meg is ütöd. Remélem a párod a későbbiekben is kiáll a gyerek érdekében.
2014. jan. 12. 21:40
 16/58 anonim ***** válasza:
76%
Nem ő az igazi apja? Mindazonáltal ez nem is fontos, a lényeg, hogy szerintem is "joga" van beleszólni, ha párodul választottad.
2014. jan. 12. 21:41
 17/58 anonim ***** válasza:
83%

Az én 3 éves fiam egy darabig nézte, hogy az apja, és a munkások festik a külső házfalát hófehérre. Majd szépen a ház másik oldalához ment ami már szépen le volt festve, és a fekete festékkel (ami az alap festéshez volt kitéve) elkezdte festeni a hófehér falat. Csak 2 percre vesztettük szem elől.

Nekünk kisebb vagyonba került a javítás, és újra festés, de nem ütöttem meg a fiam..Hiszen gyermek, és nem akart ő rosszat, sőt ahogy büszkén mondta, nem tudva hogy rosszat csinált, csak segíteni akart.

Ezért két dolgot sem értek.

Az egyik, hogy mi nagy baj történt, hogy korommal a falra festett.. És?? Le lehet festeni, mosni..

A másik, hogyha valakivel együtt élsz akkor az nem él veled teljes összhangban? Akkor nem vehet részt a gyermek nevelésében? Hiszen ettől család a család.

2014. jan. 12. 21:41
 18/58 A kérdező kommentje:
Ha mindig a pártját fogja a lányomnak akkor sosem fogja megtanulni, hogy mit lehet és mit nem. Jó lenne, ha egyformán nevelnénk a gyereket.
2014. jan. 12. 21:45
 19/58 anonim ***** válasza:
31%
ne beszéljetek marhaságokat!!! igenis nevelni kell a gyereket, a kézre csapás egyáltalán nem verés.... nézzétek meg a korcs 12-15 éveseket, akik most nőnek fel, undorító, a seggük ki van nyalva, az anyjuk vesz nekik cigit! a pasinak meg, ha nem apja a gyereknek, annyi köze van hozzá, hogy MAXIMUM leszidja, ha vele szemben tesz valamit, de az anyját ne állítsa be ellenségnek a gyerek szemében, mert ez nagyon aljas húzás...
2014. jan. 12. 21:47
 20/58 anonim ***** válasza:
80%
nem a kezére ütés a fő baj, hanem az, hogy a férfi, akivel együtt él, csak az ágyban kell.
2014. jan. 12. 21:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!