Adnál zsebpénzt 22 évesnek, ha estin tanul és nem segít itthon semmit?
Figyelt kérdés
Heti 3x este van suliban, most fog érettségizni. Szakmája már van, de most nem dolgozik, hogy le tudjon érettségizni. A családjára semmi ideje sincs, itthon nem csinál semmit, eddig kapott zsebpénzt, fizettem a telefonját is, de úgy érzem ez már sok és valójában már neki kéne beleadnia a rezsibe. Azért keseredtem el, mert kértünk volna tőle egy félórás szivességet és hetek óta mindig azt mondja, hogy nincs rá ideje, mert tanul. Persze közben a barátaira, Fb-ra van ideje, jól tudom. Úgy érzem, jól elkényeztettem, de közben mégis bűntudatom van, mert érzem, hogy ő azt várná, hogy továbbra is fizessük a bérletét, telefont, stb.2014. jan. 6. 09:13
31/32 anonim válasza:
Esti tagozattal, levelezővel nem lehet diákmunkát vállalni, csak nappali jogviszonnyal.
32/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én mindenkinek zöld kezet adtam. Úgy döntöttem, hogy a bérletet még állom neki az érettségi végéig. A többit meg azért már elő tudja magának teremteni, ha akarja.
2014. jan. 7. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!