Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom tovább itthon,...

Nem bírom tovább itthon, annyira rossz az életem! (? )

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, anya ma berugott, apu pedig haza jött és most veszekednek! Csúnyán beszélnek egymással (kocsog, f_asz, szo pd le stb) Nem bírom elviselni!

Mindkettőt utálom, anya is ma egésznap veszekedett velem, nekem is csúnyákat mondott, én egésznap sírtam mint egy kis gyerek de most még rosszabb pedig azt hittem csend lesz!MOst is azt mondja nekem hogy örülök, de míg haza nem jött apu azt mondta ha ők ketten össze fognak veszni akkor nagy baj lesz velem.

2013. nov. 23. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Alkoholista? Apukád normális? 21 évesen nem tudnál elköltözni valahova?
2013. nov. 23. 18:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Menj el a barátaidhoz, vagy a párodhoz. Én gy éltem túl évekig ezt a helyzetet. Vagyis hasonlót, mert nekem a fater vedelt.
2013. nov. 23. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:
menj át egy barátodhoz amíg elülnek a viták. nem veled van bajuk, hanem magukkal és egymással. erről te nem tehetsz, és jobb is ha kimaradsz belőle.
2013. nov. 23. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!