Adnál zsebpénzt 22 évesnek, ha estin tanul és nem segít itthon semmit?
Èn azèrt egy kicsit összetettebbnek èrzem ezt a kèrdèst. Èn is 22 èves vagyok, világèletemben jól tanultam, de mivel elèg szegènyek voltunk, azt mondták nem mehetek egyetemre, nem támogatjàk, söt vegyek mindent magamnak ès fizessek otthon rezsit. Nulla tartalèkból, èrettsègivel.
Nagy nehezem találtam egy minimálbères munkát, mellette elkezdtem levelezön az egyetemet, csakhogy egyszer megszünt a munkahelyem, azóta nem találok. Pedig ötször feljártam már a várost. Most az jobb, hogy èn 22 èvesen diákhitelbœl fizerek otthonra rezsit, mert nem tudom màshogy megoldani, hála anyámnak?
Be kell látni, hogy igenis hibás vagy abban, hogy a gyeteked itt tart. Mert te nevelted ilyenre, most ne rontsd már el mèg jobban az èletèt. Nem azt mondom, hogy zsebpènzt adj neki, de nehogy már a bèrletèt se fizesd...
"még szakma nélkül is tudna munkát találni,így meg pláne."
Én azért ezt erős kijelentésnek tartom. Nem az állítom, hogy a srác dolgozni akar, viszont egy érettségi nélkül valószínűleg még munkát sem találna. Az ország déli/keleti részében biztosan nem.
honnan tudod, hogy nem lett volna lehetőséged?
felvételiztél rendes időben, vagy a pótfelvételinél nézegetted a szakokat? Mert ott tényleg csak fizetős marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!