Hány éves korig megengedett, hogy a szülő megüsse és
fenyegesse a gyerekét?
Figyelt kérdés
A megütés alatt nem azt értem, hogy kap egy enyhe észhez térítő pofont feleselésért vagy tiszteletlenségért, hanem olyasmit, aminek nyoma marad (ha nem is élete végéig, de sokáig).
Vagy mi a helyzet a fenyegetéssel?
Valamint az enyhe büntetések? (pl internet megvonás, szakításra kényszerítés)
19, mit javasolsz, mit tegyen? -bár a kérdezö nem a megoldás keresésben irt ki kérdést, de engem személy szerint érdekelne. hivja ki a rendörséget? és mi van akkor, ha az apja ezekután még jobban szétveri öket?
2013. dec. 28. 18:21
22/26 anonim válasza:
Szakításra senkit sem lehet kényszeríteni, csak aki hagyja magát
Internet megvonás, ha a szülő fizeti akkor akármeddig kb(ha tényleg ők fizetik)
Én 18 voltam az utolsó pofonnál, előtte sem vertek..
Akkor megérdemeltem...kb ha most férjezett, felnőtt nőként is megérdemelném (nem mesélném el a szitut)
Ndes testi bántalmazás sosem, semilyen korban sem megengedett, nem scaka. Szûlőknek, hanem senkinek
2013. dec. 28. 18:45
23/26 anonim válasza:
Nem tudom. Az a kétségbeejtő, hogy az ilyen elmebeteg bűnözőket - mint a korábbiakból is kiderül - a társadalom elfogadja, sőt, támogatja.
2013. dec. 28. 18:45
24/26 anonim válasza:
Akik nagy szívvel támogatják azt, hogy a szülő verje, fenyegesse a gyermekét, annak azt kívánom, legyen olyan lelki beteg, mint én...Fogalmatok sincs arról, mit beszéltek ti lelketlen emberek..Emberek???
2013. dec. 28. 19:29
25/26 anonim válasza:
nem irta senki sem azt, hogy támogatja..csak annyit, hogy vagy elviseli, vagy elköltözik. de ha ottmarad, el kell viselnie, mert mást nem tud tenni. amugy, ha valaki elég erös lelkileg, tul tudja tenni magát rajta (pszichologus segitségével és környezetváltással). én elment otthonrol 19 évesen, majd finansziroztam az iskoláimat magamnak..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!