Anyukám rám telepszik. Mit csináljak?
Csak neki lehet igaza, én pedig ha elkezdek ez ellen lázadni, nem akarom megbántani, szóval ráhagyom. Ez tudom, hogy nem jó így, de nagyon szeretem anyát, viszont ezt már nem bírom...
(19, Lány)
"nem akarom megbántani, szóval ráhagyom"
Azért telepszik rád, mert hagyod. Döntsd el, hogy nem teszel semmit, mert "jajcsakmegnebántsam", és panaszkodsz tovább, VAGY keményen meghúzod a határaidat és hegyreteszed anyukát. És nem foglalkozol azzal, hogy megbántod-e vagy sem - mert egy agresszor helyretételete nem bántás, hanem önvédelem. Azt kapja, amiért megharcolt.
Van még egy-két éved (inkább egy), amíg lehetőséged van a lázadásra, de ha nem teszel semmit magadért, akkor anyuka el fog nyomni, végérvényesen.
Soha nem lesz párkapcsolatod. Ha igen, akkor csak addig engedélyezik neked, amíg terhes nem leszel és nem szülsz, utána a pasinak lapát, mert anyuka nem fogja tűrni azt, hogy te mással boldogan élj. Tenni fog róla, hogy a pasi meglépjen.
Soha nem leszel felnőtt és önálló ember, és ha meghal anyukád (a biológiai törvények szerint valószínű, hogy ő hal meg előtted), akkor életképtelen maradsz, és hamar meghalsz utána. Valamint a te gyereked még életképtelenebb lesz, mint te. Ez pedig a lélektan törvénye.
EZT akarod?
Hol van az apukád? Hol vannak a testvéreid? Anyukád is az a fajta nő, aki csak magának akart szülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!