Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg én vagyok a hibás?!

Tényleg én vagyok a hibás?!

Figyelt kérdés
Szüleim napok óta hajtják hogy nem tudnak nekem mit venni karácsonyra, mert nincs ötletük. Mondták 2 napja hogy elmegyünk szétnézni, ma erre sor került volna, felkeltem korán hogy legyen idő mindenre, erre belövik hogy ők nem jönnek, meg nem érnek rá meg stb. Nekem rosszul esett, egyrészt mert ennyire nem ismerik a saját gyereküket h mit szeretne, másrészt h utolsó pillanatra hagynak mindent, harmadrészt meg hogy úgy jött le az egész mintha magasról tennének rá h lesz-e ajándékom vagy sem. Ezt el is mondtam nekik, erre anyám ordibálva szétdúlta a lakást és közölte velem már megvan az ajándékom csak akartak még valamit hozzá nézni, és h takarodjak innen el karácsonyig és mocsok egy kölyök vagyok (?!). Álltam, és néztem hogy most mit csináltam... Nem ragaszkodtak az ajándékozáshoz, nyilván ha nem hallgatom azt napok óta h nem tudnak nekem mit venni, akkor fel sem merül nálam a dolog h ebből problémát csináljak. Én vagyok a hibás?
2013. dec. 22. 17:14
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Mindenképp értesíts.ha hazaért
2013. dec. 23. 07:43
 32/34 anonim ***** válasza:

Jézusom, anyád elmebeteg, ne haragudj. Az ünnepek után szerintem sürgősen pszichiátriára kell vinni. A kirohanásán meg nyakon kellett volna önteni jéghideg vízzel addig, amíg lehiggad.

Ilyen viselkedésre nem indok az ünnep. Már eleve az, hogy normális ember házában nincs Frontin, azaz nyugtató.

2013. dec. 23. 18:05
 33/34 A kérdező kommentje:
Bocsánat h csak most írok, szóval hazajött... állítólag kint aludt az udvaron, de szerintünk a barátnőjénél volt :/ Hazajöttem tegnap munkából, kb úgy csinált mintha mi sem történt volna, én voltam a hibás szerinte, és kiderült h tényleg abszolút semmi ajándékot nem vettek nekem, holott a kirohanásánál azt vágta a fejemhez h: "már rég megvan az ajándékod te mocsok gyerek!" :D
2013. dec. 24. 12:37
 34/34 anonim ***** válasza:

Uramisten...

Nem érdemlik meg hogy ott töltsd a karácsonyt

2013. dec. 24. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!