Tényleg én vagyok a hibás?!
Figyelt kérdés
Szüleim napok óta hajtják hogy nem tudnak nekem mit venni karácsonyra, mert nincs ötletük. Mondták 2 napja hogy elmegyünk szétnézni, ma erre sor került volna, felkeltem korán hogy legyen idő mindenre, erre belövik hogy ők nem jönnek, meg nem érnek rá meg stb. Nekem rosszul esett, egyrészt mert ennyire nem ismerik a saját gyereküket h mit szeretne, másrészt h utolsó pillanatra hagynak mindent, harmadrészt meg hogy úgy jött le az egész mintha magasról tennének rá h lesz-e ajándékom vagy sem. Ezt el is mondtam nekik, erre anyám ordibálva szétdúlta a lakást és közölte velem már megvan az ajándékom csak akartak még valamit hozzá nézni, és h takarodjak innen el karácsonyig és mocsok egy kölyök vagyok (?!). Álltam, és néztem hogy most mit csináltam... Nem ragaszkodtak az ajándékozáshoz, nyilván ha nem hallgatom azt napok óta h nem tudnak nekem mit venni, akkor fel sem merül nálam a dolog h ebből problémát csináljak. Én vagyok a hibás?2013. dec. 22. 17:14
21/34 anonim válasza:
Dobjátok ki, ha ilyen közveszélyes.
22/34 anonim válasza:
Nagyon sajnálom a történteket. :/ Próbálj meg kiállni magadért, hogy lássa, hogy lepereg rólad. Rendőrt lehet nem lenne érdemes hívnod, mert csak mégjobban megharagudna. Elköltözni nem tudsz mostanában esetleg?
23/34 A kérdező kommentje:
Nem tudok elköltözni, és tudom hihetetlen de egyébként normális család vagyunk... csak ezt a kirohanást, nem tudjuk mire vélni. Apát is szidta már, lehordta minden mocsoknak, nem értjük h jött most ő is a képbe. Elment most itthonról gyalog hálistennek (eddig kocsival akart, ami nyilván veszélyesebb lett volna úgy h telenyomta magát gyógyszerrel).. Reméljük hazajön majd valamikor kitisztult fejjel.
2013. dec. 22. 20:49
24/34 anonim válasza:
apám skizofrén és hol nagyon kedves volt hol meg baltával kergetett...
Ilyen dührohamnál egyszerre kell hívni a mentőt és a rendőrséget,mert akkor beviszik egy nap kezelésre legalább és lenyugszik illetve a rendőrök bejegyzik az esetet amit később elő is lehet venni.
Először csak egy kis pofonnal kezdődött a dührohama, aztán tárgyakat vágott hozzám utána jött a balta végül ledobta anyámat a lépcsőn.
Ja és mindig télen volt a legrosszabb mert a mániákus depressziósok akkor diliznek be a legjobban(köze van a jobb agyfélteke túlzott aktivitásának ami télen a legaktívabb).
25/34 A kérdező kommentje:
Igen, épp ezen gondolkodom most h akkor melyik anyám igazi énje?! Amikor aztmondja így szeret-úgy szeret, meg jön be beszélgetni stb, vagy amikor lehord mindennek amit csak eltudtok képzelni? Ilyen gyűlölettel a gyereke felé nem lehet valaki, amit ő ma tett az számomra megbocsáthatatlan. Mióta a Frontint szedi azóta lett ilyen, előtte normális volt, de egyre többet alszik, akad ki, és fejti ki mennyire gyűlöl, plusz az arca olyan mint egy alkoholistáé. (egyáltalán nem iszik alkoholt, a gyógyszer miatt). A mentőt akartuk először hívni, de ha nem akar menni, akkor nem vihetik be. Ha a rendőrséget hívjuk akkor meg őt is kirúgják az állásából és engem is (mindketten olyan helyen dolgozunk, anyám egyébként több diplomás). Tényleg nagyon remélem h reggelig hazaér és kitisztul a feje, kis városban lakunk, elvileg kárt nem tud tenni magában, és fel volt jól öltözve, szóval megfagyni sem fagyhat meg... Délután 6 körül kelt fel egyébként délelőtt 11-12 óta, azóta folyamatosan járt kötekedni, hol apa nyakára ment, hol az enyémre, és hordott minden mocskot össze amit csak eltudtok képzelni... Lenyugodtam most egy kicsit h elment, de azért aggódom is.
2013. dec. 22. 21:14
26/34 anonim válasza:
pedig szerintem is az lenne a legjobb, ha elköltöznél... :( valami melot kersni Pesten, és kéthavonta egyszer hazalátogatni.
27/34 A kérdező kommentje:
Ha Pesten állást keresek, akkor az ott megkeresett pénzem el is megy albérletre és bérletre... aztán az egyetemet nem tudnám miből finanszírozni (ösztöndíj alig elég valamire) meg most olyan állásom van, ami remek, ha lediplomázom ott is maradhatok, ezt az állást sosem dobnám el, sehol máshol nem találnék ilyet
2013. dec. 22. 21:22
28/34 anonim válasza:
lényegtelen mi is ezért nem hívtuk ki először a rendőrséget de amikor már öléssel fenyegetett rájöttünk nem sajnáljuk inkább annyira, amúgy a mentő csak akkor viheti be ha ott a rendőrség és ezért nem rúghatják ki a munkahelyen mint később kiderült nálunk is -.-"
29/34 anonim válasza:
az elnyomottak mint jómagam sok-sok évig nem mertünk semmit lépni és azt hittük majd jobb lesz majd meggyógyul és amúgy van amikor rendes. Csak aztán többször lett nem rendes.és valójában az igazi énje volt a gonosz,sajna az ilyen elnyomó típus aki mindenkit hibáztat és ha nemléptek akkor rátelepszik az életetekre és tönkretesz mindent mert csak akkor elégedett ha más boldogtalan
30/34 A kérdező kommentje:
még mindig nem jött haza...
2013. dec. 23. 05:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!