Nem mentem el a szülőire, tényleg én vagyok a hibás?
Figyelt kérdés
Már múlt hét óta mondtam anyának, hogy nem fogok elmenni a húgom szülőijére (azért én megyek már 2 éve, mert anya hisztizik miatta 1-2 hétig szinte egész nap..), mert kedden 9 órám van. 4:45-kor kelek, 5-kor érek haza...
Hétfőn mondtam neki, hogy semmiképpen se megyek, mert tegnap novellaelemzést kellett írnom és 1-kor feküdtem le, hulla vagyok.
Hazaértem tegnap, mindenki aludt, feljöttem tanulni, majd fél 7-kor feljött ordítozva, hogy miért itthon vakarom a pnámat, miért nem vagyok a szülőin. Idegbeteg volt..
Nem. Anyukád dolga lenne hogy elmenjen, nem a Tiéd. Ezt nyugodtan mond meg neki.
2013. szept. 10. 20:02
2/11 anonim válasza:
Dehogy vagy hibás! Anyukád szégyellje magát! Nem irigyellek miatta.
2013. szept. 10. 20:03
3/11 anonim válasza:
Miért jársz te szülőire? Van valami probléma anyukáddal? A tanárok mit szólnak hozzá?
2013. szept. 10. 20:08
4/11 anonim válasza:
Te elvileg nem is mehetnél a testvéred szülői értekezletére. Benne van a nevében szülői, nem testvéri értekezlet. Miért te jársz?
2013. szept. 10. 20:16
5/11 anonim válasza:
A testvérednek elvben anyukád a szülője...
Az ő kötelessége menni, nem lőcsölheti rád.
2013. szept. 10. 20:17
6/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a 4-es válaszom miért lett lepontozva. Nem mehet be a testvér a szülői értekezletre, már csak a személyiségi jogok védelme matt sem, hiszen számtalan olyan információ elhangzik, amihez nincs semmi köze (névvel említhetnek bizonyos problémás eseteket, információt mondhatnak egy-egy család anyagi helyzetéről...stb...). Ezeket nem én találtam ki. Például még a nagymamának sem adhatnak információt a tanárok a saját unokájáról.
2013. szept. 10. 20:47
7/11 anonim válasza:
Érdekes, én elmehetek a saját húgom szülői értekezletére. Mivel két húgom van, egyszerre van a szülői, édesanyám nem tud két felé szakadni, ezért egyikhez mindig én megyek.
2013. szept. 10. 20:54
8/11 anonim válasza:
Dehogy is vagy te a hibás! Nem neked kellene elmenned, hanem anyukádnak. Ne furdaljon emiatt a lelkiismeret, nem te vagy a hibás, még ha mások annak is tartanak!
2013. szept. 10. 22:03
9/11 anonim válasza:
Lazán visszakérdeznék, hogy minek csinált két gyereket, ha arra nem hajlandó, hogy elmenjen a szülői értekezletére. Vagy úgy volt vele, hogy a nagyja majd felneveli az apraját?
Azért mikor a csodás anyukákat dicsérjük, gondolkozzunk már el azon, hogy van, aki mindösszesen annyit tett, hogy megszülte a gyereket. Arra pedig egy 15 éves is képes.
2013. szept. 11. 08:15
10/11 anonim válasza:
Tehát ha jól értem ő aludt a szülői értekezlet helyett és még neki állt feljebb. Ha arról lett volna szó, hogy a munkája miatt nem tud elmenni, akkor megértem hogy megkér menj el helyette, de így...
Én soha nem küldtem a nagyobb lányomat a kisebbik szülői értekezletére. Mindig megoldottuk a férjemmel. De mi magunknak vállaltuk a 2. gyereket is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!