Nem mentem el a szülőire, tényleg én vagyok a hibás?
Már múlt hét óta mondtam anyának, hogy nem fogok elmenni a húgom szülőijére (azért én megyek már 2 éve, mert anya hisztizik miatta 1-2 hétig szinte egész nap..), mert kedden 9 órám van. 4:45-kor kelek, 5-kor érek haza...
Hétfőn mondtam neki, hogy semmiképpen se megyek, mert tegnap novellaelemzést kellett írnom és 1-kor feküdtem le, hulla vagyok.
Hazaértem tegnap, mindenki aludt, feljöttem tanulni, majd fél 7-kor feljött ordítozva, hogy miért itthon vakarom a pnámat, miért nem vagyok a szülőin. Idegbeteg volt..
Miután meghalt édesapám én jártam a kisebb testvéreim szülőértekezletére, mert mindig akkor voltak mikor anyu délutános volt hiába kérte többször is az osztályfőnököket, hogy a legtöbb szülő fix munkarendben dolgozik 8-tól 4-5-ig, nem mindegy akkor, hogy mondjuk 1 nappal korábban vagy később van? (anyu két naponta délutános és két naponta délelőttös. A délutános este 7-8ig dolgozikot jelent így pont nem tud elmenni a szülőire.) De soha nem volt ebből probléma, viszont ha véletlen akkor tartották mikor nem dolgozott akkor mindig ő ment. Fel sem merült, hogy akkor is engem küldjön. Sőt, volt olyan hogy egyszerűen nem tudtam elmenni, mert a suliban volt valami, bál talán? A lényeg, hogy nem kötelező program inkább szórakozás, de elmehettem rá a szülői helyett, mert nem én vagyok a szülő, nem kötelességem, inkább csak szívesség édesanyámnak és a tesóimnak, hogy elmentem rá. Tehát úgy érzem nálunk egészségesen volt ez kezelve. Amíg apu élt, addig pedig ők ketten intézték ezt. Nekem csak két nappal hamarabb szólni kellett, hogy szülői lesz, mert gyakran elfelejtették előre megbeszélni ki fog elmenni rá.
Szóval egyáltalán nem vagy hibás. Ne is érezd annak magad. Anyukáddal valami nem kerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!