Tényleg én vagyok a hibás?!
Most komolyan....Anyud nem szed valamit???
Ez a kirobbanás,na meg 11 kor lefeküdt és még nem kelt fel????Nem igazán normális.
Nem te vagy a hibás, van néhány szülő, aki nem egészen normális. Én már beletörődtem ebbe.
Nálunk is pont ez megy és én is egyetemista vagyok. Ma délelőtt vásárolni indultam, mielőtt kiléptem az ajtón apám adott pár ezer forintot, azzal a címszóval, hogy ő csak nekem nem vett még ajándékot és vegyek valamit magamnak, hogy szentestén ne sértődjek meg. És ezekkel a szavakkal mondta ezt el nekem. Iszonyú rosszul esett, gondolhatod. Jobb lett volna, ha csak egy szelet csokit kapok tőlük, de az szívből jön. Nekem bezzeg el kellett mennem velük vásárolni és segítenem kellett kitalálni, hogy a testvéremnek mi a kívánsága idén.
Ráadásul a vizsgaidőszak nekem is beárnyékolja az ünnepeket, de én általában úgy vagyok vele, hogy nagyon várom a karácsonyt a sütést és a finom ételeket, meg persze azt, hogy a család együtt van. Ez az érzés nekik hála kb. 22.-re el is múlik és ilyenkor mindig bánom, hogy nem utaztam el az ünnepekre. Mindig megfogadom, hogy jövőre elutazom, de sosem vitt rá a lélek. De jövőre tényleg így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!