Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A bíróság el fogadja a takarék...

A bíróság el fogadja a takarék számlát?

Figyelt kérdés

A lényeg,hogy úgy döntöttem nem adok neki több pénzt,inkább egy takarék számlára gyűjtőm a gyereknek felnőtt koráig ugyan azt az összeget,esetleg többet. El fogadja ezt a bíróság?

Amíg nem köt bele senki a részletekbe addig nem is akarok bele menni mert ez a lényeges kérdés,hogy el fogadja e a bíróság?!Köszönöm.

2013. dec. 4. 11:07
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Nem fogadják el és ne félj nem mész sitre csak letiltják a számládból az összeget. A gyereknek ma kel enni adni nem holnap.
2013. dec. 4. 19:20
 32/34 anonim ***** válasza:

Èn ezt akkor sem értem...A közös felügyelet nem volt bíró által elfogadva??

Ha hivatalos akár ki akármit mond nem vagy köteles fizetni.Menj el egy ügyvédhez és érdeklödj utána.

Ha ugyan annyi idöt tölt a gyernmek az apjánál mint az anyjánál.Miért kellene fizetni gyerektartást??fog az anya is fizetni mikor a gyermek az apánál lesz???

Èn is anya vagyok,de nem értem a sok kiéhezett választ....

2013. dec. 4. 20:12
 33/34 anonim ***** válasza:
Közös felügyeleti jog még nem is létezik a Magyar jogban nem tudom mért ír minden második ide irogató erről.
2013. dec. 4. 21:20
 34/34 A kérdező kommentje:

33,bocs de nagyon el vagy tevedve!Mar,hogyne letezne a magyar jogban kozos felugyelet!

A mi esetunkben nem voltunk birosagon.kozjegyzo foglalta keretbe azt amit mi akartunk,teszem hozza az ex ket nap mulva megbanta,hogy ala irta mert szerinte tul sokat latom a gyereket de ont nem erdekelt!Abban a papirban vallaltam,hogy fizetek neki havi 20 ezret,de az nem birosagi itelet es par honapig fizettem is amig ra nem jottem,hogy minek is fizetek en amikor a gyerek ugyan annyit van nalam mint nala?!Valaki irta,hogy mikozom a gyes meg a csaladihoz,hogy mire kolto?í szerinted??en nem kellettem a gyerek csinalashoz?azt a penzt a gyerek utan kapja nem a ket szep szemeert es koteles a gyerekre kolteni es nem a hitelet torleszteni pl!Arrol nem is beszelve,hogy januartol fo allasban dolgozhat es tovabbra is kapja! Lesz ami lesz,en nem fogok neki fizetni es Senki nem kotelezhet ra,meg a birosag is,elvegre csak tudok sajat magam donteni a penztarcamrol!Inkabb dolgozok feketen,nem lesz szamlam es nem lesz semmi a nevem de o penzt tolem soha nem fog latni!Koszonom mindenkinek a vallaszat!

2013. dec. 6. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!