A bíróság el fogadja a takarék számlát?
A lényeg,hogy úgy döntöttem nem adok neki több pénzt,inkább egy takarék számlára gyűjtőm a gyereknek felnőtt koráig ugyan azt az összeget,esetleg többet. El fogadja ezt a bíróság?
Amíg nem köt bele senki a részletekbe addig nem is akarok bele menni mert ez a lényeges kérdés,hogy el fogadja e a bíróság?!Köszönöm.
11.30
mert egy gyerek sokba kerül? mert te is benne voltál az elkészítésében? mert ugyanúgy felelősséggel tartozol érte? számomra soha sem világos, hogy egyes pasiknak miért nem magától értetődő, hogy a gyereküket legalább anyagilag támogassák. a saját gyerekedről beszélsz...
11.35
valami itt félrement. érthetően mondjuk, de akkor sem tiszta így. felelősség tudatod nem a volt feleségeddel szemben kell hogy legyen. nem neki fizeted a tartásdíjat, hanem a gyereknek. gondolom, ő nem csalt meg.
aszt hiszem egy ket eves gyereknek eleg havi 60 ft ami kap utana..en mar egy eve pakolok a gyereknek a takaerk szamlajara es a megfelelo idoben majd hozza is ferhet!
Miert kell fizetni egy pasinak ha nem csinalt semmit??? troveny szeru? en gondoskodtam roluk,dolgoztam,apoltam a leleket,tiszteltem,soha nem bantottam,imadom a gyerekem, a gyerek nagyon apas egyebkent erre az lett a jutalmam,hogy felre kefelt es ugy dontott,hogy le szar midnent! En lenek a szemet aki ott hagyott mindent neki?lakast,penzt mindent!Egy hati zsakkal jottem el...
11.42
abba szerintem felesleges belemenni, hogy miért csaltak meg. lehet volt rá oka, lehet nem, mi ezt nem tudhatjuk. a tény, hogy csináltál egy gyereket, akiért felelősséggel tartozol. és manapság azért 60e Ft nem olyan nagy pénz. konkrétan egy lakás rezsije elviszi. pedig gondolom a gyereked is lakik valahol. és baromira nem segít rajta, hogy majd 18éves korában lesz egy kis pénze, ha most fűteni kellene...
11.45
te mentél bele abba, hogy mi volt. sőt az összes érved ezen alapul, ami amúgy érthető.
de nem. a bíróság ezt nem fogja elfogadni. ha nem fizetsz, végre fognak hajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!