Párom szerint felesleges lesz bejönnie a kórházba, ha majd szülök. Azt mondta, ha meglesz a kicsi akkor majd meglátogat minket. Most erre mit szóljak?
#78 "nem tudom te vagy e az, aki a macska fialással hasonlitja össze a szülést," + nem, nem azonos... nekem viszont még mindig nem tudta megmagyarázni senki - némi nyelvészkedésen túl - hogy mi az különbség az említett két méhlepényes emlős faj szülése között... mondjuk ez nem csoda, ugyanis NINCS, tök ugyanazok a hormonális, élettani hatások zajlanak le, ugyanazok a lehetséges komplikációk és szövődmények...
Tudod, a vérlázító a nők hozzáállásában szerintem az, ami jól példázható itt az egyik előző hozzászólás egy mondatával: "És ez a hülye nô szült még egyet ennek a gyökérnek..." - mármint hogy a nő szül A FÉRFINAK??? Ja, biztos ilyen is van, az esetek egyjegyú százalékában... a többiben a nő leginkább saját magának, a saját ösztöneinek engedve szül, hogy sorolhassa az igényeit és az elvárásait, aztán a végén a férfi arcába vághassa, hogy "én már anya vagyok, nekem már a gyerekem az első"... tehát KINEK is szül az a nő?
Az én férjem benn volt velem végig, ppedig nem vártam el tőle (de piszok jól esett:)) jobb is, mert sima szülés helyett császároztak és olyan pánik jött rám hogy nem tudtak semmivel lenyugtatni:D
Ha valakinek nincs ehhez gyomra, maradjon kinn nyugodtan. Az viszont gáz, hogy a kórházba sem akar bejönni!
Mizujs azóta,kérdező?
Őszintén remélem,hogy kistesója nem lesz ennek a babának,vagy ha igen,az téged minősít,hogy egy ilyen kényelmes és flegma embernek még szülsz egy többedik gyereket.Egyet se tud megbecsülni.Azért mi az már,hogy be se jön a kórházba,mert nem tud hazabuszozni?Legalább ezen a napon ne sóherkodott volna taxival vagy kért volna meg egy ismerőst,hogy vigye be őt és hozzon haza titeket.Majd kapni fogjátok az ívet a gyerek(ek)től 20-30 év múlva,készüljetek fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!