Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom szerint felesleges lesz...

Párom szerint felesleges lesz bejönnie a kórházba, ha majd szülök. Azt mondta, ha meglesz a kicsi akkor majd meglátogat minket. Most erre mit szóljak?

Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 21:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
6%
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ebben a "csajok vs pasik" háborúban, amit Hollywood meg a sok idióta Mars-Vénusz könyv jól kihasznál, a férfiak is részt vesznek.
2013. dec. 3. 14:11
 52/84 anonim ***** válasza:
79%

Elszomorító helyzet, és néhány hozzászólás is.

Egy olyan ember válik apává, aki azt sem képes megoldani, hogy a felesége ne mentővel menjen be szülni. Szól pár vadidegennek, hogy vigyék be az asszonyt a kórházba, olyan embereknek, akiknek ehhez semmi közük. Mert a mentő nem erre van, nem taxi. Mi lesz, ha a baba majd megbetegszik, és orvosi ellátásra szorul? Akkor is mentővel beküldi a gyereket a kórházba, és majd esetleg bemegy meglátogatni? Egy normális férfi már ezt sem hagyná. Ő gondoskodna róla, hogy a felesége bejusson a kórházba, kölcsön kérne egy autót vagy megkérne egy barátot, rokont, ha már a 21. században még nem tudott összerakni pártízezret egy akármilyen autóra. Persze ettől még lehetne jó apa, de egy érzelmi analfabéta emellett. Ezt nem láttad, kedves kérdező, mielőtt még teherbe estél tőle? Ha az életed folyamán bármi tragédia ér és munkaképtelen/mozgásképtelen leszel, és akkor ugyanennyire fog melletted állni, akkor mi lesz veled és mi lesz a gyerekkel?

Persze most nem ez a kérdés, de az ember előre gondolkodik, mikor házasodik, gyereket vállal. Megbeszélik, ki hogy gondolja a fontos dolgokat. Hogy képzeli, ha majd jön a baba?

erőltetni szerintem sem érdemes. Hiszen ő valószínűleg mindenben ilyen, megváltoztatni úgysem fogod tudni. Nem állhatsz mellette és a gyerek mellett folyamatosan. A gyereket viszont sok csalódás fogja érni, ha ilyen érzelmi nulla az apja.

2013. dec. 3. 14:14
 53/84 A kérdező kommentje:
Szerintem meg te vagy az analfabéta.
2013. dec. 3. 14:26
 54/84 anonim ***** válasza:
92%
Azok ma férfiak, akik vállalkoznak az apás szülésre, szerintem nem CSAK azért teszik ezt meg, hogy a párjukban tartsák a lelket (bevallom, így 3 gyerek után tapasztalatból mondom, hogy a fájdalomban végtelenül magányos tud lenni az ember...), hanem azért is, hogy egész életükre részesei legyenek annak a megismételhetetlen és pusztán a képzelet által nem rekonstruálható lelki-érzelmi élménynek, amit egy szülőpár gyermekének világra jövetele jelent. Aki pedig képtelen részt venni a folyamatban ezért, azért, vagy amazért - mert ilyen is van -, az általában - akár a folyosón is - tűkön ülve várja, hogy végre megpillanthassa azt, aki az övék, és akire hónapokig, esetleg évekig várakoztak. Ezért nem értem meg ezt a kényelmességet, amit a kérdező párja tanúsít.
2013. dec. 3. 14:41
 55/84 anonim ***** válasza:
17%
A nők jobban bírják a fájdalmat akkor ezek szerint városi legenda.
2013. dec. 3. 14:55
 56/84 anonim ***** válasza:
83%
Nem azt mondtam, hogy nem bírják, de arra se tértem ki, hogy melyik nem viseli jobban. Annyit írtam, hogy a fájdalomban magányos az ember.
2013. dec. 3. 15:04
 57/84 anonim ***** válasza:
47%
"Egy normális férfi már ezt sem hagyná. Ő gondoskodna róla, hogy a felesége bejusson a kórházba, kölcsön kérne egy autót vagy megkérne egy barátot, rokont, ha már a 21. században még nem tudott összerakni pártízezret egy akármilyen autóra. " - ez egy ilyen igazi nocommentes megjegyzés...
2013. dec. 3. 16:13
 58/84 anonim ***** válasza:
79%
Azt, amit szeretnél. Ha szeretnéd, hogy ott legyen, mondd meg neki, hogy Neked ez meg az a fontos. Tehát hogy egyáltalán nem fölösleges, mert Te igényled és kéred tőle ezt meg azt.
2013. dec. 14. 04:15
 59/84 anonim ***** válasza:
74%
57: Taxi?..:) 1800 Ft...:)
2013. dec. 14. 04:16
 60/84 anonim ***** válasza:
Én apámék (apa és tesóim) sem jöttek be hozzánk anno... Nem volt pénz taxira :(
2013. dec. 22. 15:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!