Párom szerint felesleges lesz bejönnie a kórházba, ha majd szülök. Azt mondta, ha meglesz a kicsi akkor majd meglátogat minket. Most erre mit szóljak?
Szegény... megértem, hogy rosszul esik.
Mondd el neki, hogy te arra számítottál, hogy ott lesz veled. És hogy ez nagyon jól esne, tegye meg érted.
Nincs azzal baj, ha szerinte felesleges...de értse meg, hgy szerinted pedig nem az, és támogasson téged ( legalább lelkileg,ogytudod tt van)
Én is szeretném ha majd a párom mellettem lenne, ezt pedig a gyerekvállalás felmerülésekor el is mondtam, sőt azt is, hogy a képesnek érzi magát rá, akkor szeretném ha bejönne velem a szülőszobára.
A gyerekválallásra még 1-2 évet várunk, de valahogy mgis isztáztuk.
Nem hiszem,mhogy ezek után valaha is azt mondaná, hogy " felesleges bejönnie" ha önmagatól úgy is érezné, hiszen tudja,higy nekem fontos...
Ez a furcsa, hogy nem tudja az igényeidet?
Mert pl anyukám saját maga küldte haza apukámat anno..ő nem akarta,hogy abban a helyzetben lássa...apu is inkább elment leinni magát izgalmában...
De ha anyu azt akarta volna hogy maradjon, akkor marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!