Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 17 éves vagyok mit tegyek?...

17 éves vagyok mit tegyek? Többi lent!

Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok! szeretném abbahagyni a sulit. már nem vagyok tanköteles mert én 16 ig voltam az! egyszerüen nem megy a suli tavaly buktam és most is full 1-es vagyok.. nem tudok mit tenni!!! Mennék dolgozni!!! akár szallagmunkára is csak ne keljen suliba járni..Azért is akarok ennyire menni mert szeretnék annyi pénzt összeszedni hogy 18 évesen leléphessek szüleimtől!!! Ők semmi rosszat nem tettek hogy ennyire el akarok menni tőlük egyszerüen a puszta jelenlétük irritál!! az lenne a kérdésem hogy ott hagyhatom-e a sulit szülői beleegyezés nélkül ha már nem vagyok tanköteles? és tippeket kérnék h hova mehetnék dolgozni.Esetleg ha valaki tudna segiteni elhelyezkedni azt nagyon megköszönném! (nem érdekel senkinek sem a pattogása hogy szar a helyesírás meg ilyesmik mert nem azért fordulok ehez az oldalhoz h a helyesírásomat taglaljuk!) előre is köszönöm a válaszokat!!

2013. nov. 18. 22:27
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
Nagyon jókat írtatok, de azért olyan marhaságot ne írjunk már le, hogy az esti nem ér annyit, mint a nappali! A követelmény ORSZÁGOS szinten ugyanaz, ugyanazt a vizsgát írja meg az estis. Aki ott ötöst ír, az nappalin is ötöst ír. A kettesek meg teljesen mindegy hol érettségiztek, egyértelmű hogy cssk átcsúsztak. Nekem jár egyetemre (!!!) ismerősöm, akinek elit gimiből is lett kettese nappalin. Szóval hagyjuk már... Az észt nem a papírral osztják, sosem késő. A munkáltatót meg majd az életre valóságod fogja érdekelni. Nem a levegőbe beszélek. Ismerős cégnél van "csak" érettségizett a vezetőségben, mert ő IGEN, ÉRTI amit csinál és csinálja is. Minek menne egyetemre? Ért valamihez, bizonyította is. Él, mint hal a vízben. A diplomás gyakornok meg nem maradt ott, mert a papírján kívül mása nem volt. Azzal meg kitörölheti a munkáltató is... Szóval tanuljatok csak, teljesen mindegy hogy edtievagy nsppslie. Vedd komolyan és ÉRTS hozzá.
2017. febr. 7. 21:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!