Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 17 éves vagyok mit tegyek?...

17 éves vagyok mit tegyek? Többi lent!

Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok! szeretném abbahagyni a sulit. már nem vagyok tanköteles mert én 16 ig voltam az! egyszerüen nem megy a suli tavaly buktam és most is full 1-es vagyok.. nem tudok mit tenni!!! Mennék dolgozni!!! akár szallagmunkára is csak ne keljen suliba járni..Azért is akarok ennyire menni mert szeretnék annyi pénzt összeszedni hogy 18 évesen leléphessek szüleimtől!!! Ők semmi rosszat nem tettek hogy ennyire el akarok menni tőlük egyszerüen a puszta jelenlétük irritál!! az lenne a kérdésem hogy ott hagyhatom-e a sulit szülői beleegyezés nélkül ha már nem vagyok tanköteles? és tippeket kérnék h hova mehetnék dolgozni.Esetleg ha valaki tudna segiteni elhelyezkedni azt nagyon megköszönném! (nem érdekel senkinek sem a pattogása hogy szar a helyesírás meg ilyesmik mert nem azért fordulok ehez az oldalhoz h a helyesírásomat taglaljuk!) előre is köszönöm a válaszokat!!

2013. nov. 18. 22:27
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
21%

Előszőr tanulj meg hejesen írni !

Mindenki végigkínlótta a sulit. Te mivel vagy jobb? ez mindenkinek a sara. sZenvedd végig te is -.-

2013. nov. 18. 23:37
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

"(tisztességes munka!!! nem legális!!!" :DDDDDDDDDDDDDD

ez a kettő szerintem igencsak üti egymást.

2013. nov. 19. 00:00
 23/51 anonim ***** válasza:
100%

Cső.

18 éves vagyok, 9.-es, buktam 3x.

Idén csak elhatároztam komolyan, hogy nem vagyok hülye, napi max. fél óra tanulás itthon, volt hogy átcsúszott 1.5 órába is, mert meg akartam oldani egy-két feladatot.

Végeredmény: már csak egy tárgyból állok bukásra, amit már javítok is, illetve mindenből 3-4 a minimum jegyem.

Napi FÉL! óra tanulással! Megéri!

UI.: az én koromban jah, már otthagyhatnád a sulit, én sem akarom :) meg kell, hogy érj hozzá hogy rájöjj:fontos, ha szar akkor is fontos.

17 évesen még (szerencsére) adnak időt az átgondolásra, bár az ujjaknak már nem.!

2013. nov. 19. 00:00
 24/51 anonim ***** válasza:
100%

"ki vesz vissza egy olyan embert aki negyedjére járná az elsőt (évhalasztással 4)"

Tehát most járod HARMADJÁRA az elsőt? Akkor miről beszélünk? Rosszul tudod: TANKÖTELES vagy 18 éves korodig! Szopacs, maradsz a fenekeden!

2013. nov. 19. 00:08
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
21 vagyok és nagy baromságot csinálnál. Ha tehetném visszamennék az időben és jobban tanulnék. Nem vicc. Pedig főiskolára járok.
2013. nov. 19. 00:10
 26/51 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenki végigkínlótta a sulit. Te mivel vagy jobb? ez mindenkinek a sara. sZenvedd végig te is -.-"

Ööö...te most komolyan irigykedsz??? Erre??? Nem akarlak elkeseríteni, de ha nem érettségizik le, ő fog jobban szenvedni... Neked sem volt kötelező "kínlódnod", miért nem hagytad ott akkor te is a "szenvedést"? Nehogy azt hidd, hogy olyan marha jó dolga van annak, akinek nem kell többet suliba járnia. Akkor jön ám csak az igazi szenvedés...

2013. nov. 19. 00:16
 27/51 anonim ***** válasza:
100%

15: Menj el ide: edukid.hu !

Talán valamilyen részképesség-zavarod van, amit nem ismertek fel eddig, ezért megy nehezen.

Olvasni könnyen tudsz?

2013. nov. 19. 00:20
 28/51 anonim ***** válasza:
84%
15: A nem legális munka nem tisztességes. Miket tervezel?
2013. nov. 19. 00:22
 29/51 anonim ***** válasza:
96%

Ne add fel ilyen könnyen. Mi lesz így később, lesz egy munkád, megunod és otthagyod?

A tanulás nehéz, senki sem mondja hogy nem az, meg kell vele szenvedni. Én is utáltam anno, de voltak céljaim, és tudta hogy le kell érettségiztem. Addig ültem a könyvek fölött, amíg meg nem tanultam. Ha nehéz a tanulás, kérj meg valakit hogy segítsen, tanuljatok együtt.

Manapság nagyon nehezen lehet munkát találni, érettségi nélkül mit fogsz csinálni? Vannak terveid? Beállsz egy gyárba szalag mellé, egész életedre? Egy életre tanulsz, ne az egyszerűbbet válaszd, mert nehéz a tanulás. Persze hogy nehéz, de ha végigszenveded magad rajta, lesz eredménye.

2013. nov. 19. 00:55
 30/51 anonim válasza:
100%
Belőled bűnöző lesz :D ha hülye vagy akkor valami pitiáner sz.r akit majd elkapnak és lecsuknak, ha pedig értelmes akkor sikeres is lehetsz (mármint amennyire egy bűnöző sikeres lehet. Becsületes munkát így nem fogsz találni, majd lapátolhatod a sz.rt havi 40k-ért :D
2013. nov. 19. 03:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!