17 éves vagyok mit tegyek? Többi lent!
Előszőr tanulj meg hejesen írni !
Mindenki végigkínlótta a sulit. Te mivel vagy jobb? ez mindenkinek a sara. sZenvedd végig te is -.-
"(tisztességes munka!!! nem legális!!!" :DDDDDDDDDDDDDD
ez a kettő szerintem igencsak üti egymást.
Cső.
18 éves vagyok, 9.-es, buktam 3x.
Idén csak elhatároztam komolyan, hogy nem vagyok hülye, napi max. fél óra tanulás itthon, volt hogy átcsúszott 1.5 órába is, mert meg akartam oldani egy-két feladatot.
Végeredmény: már csak egy tárgyból állok bukásra, amit már javítok is, illetve mindenből 3-4 a minimum jegyem.
Napi FÉL! óra tanulással! Megéri!
UI.: az én koromban jah, már otthagyhatnád a sulit, én sem akarom :) meg kell, hogy érj hozzá hogy rájöjj:fontos, ha szar akkor is fontos.
17 évesen még (szerencsére) adnak időt az átgondolásra, bár az ujjaknak már nem.!
"ki vesz vissza egy olyan embert aki negyedjére járná az elsőt (évhalasztással 4)"
Tehát most járod HARMADJÁRA az elsőt? Akkor miről beszélünk? Rosszul tudod: TANKÖTELES vagy 18 éves korodig! Szopacs, maradsz a fenekeden!
"Mindenki végigkínlótta a sulit. Te mivel vagy jobb? ez mindenkinek a sara. sZenvedd végig te is -.-"
Ööö...te most komolyan irigykedsz??? Erre??? Nem akarlak elkeseríteni, de ha nem érettségizik le, ő fog jobban szenvedni... Neked sem volt kötelező "kínlódnod", miért nem hagytad ott akkor te is a "szenvedést"? Nehogy azt hidd, hogy olyan marha jó dolga van annak, akinek nem kell többet suliba járnia. Akkor jön ám csak az igazi szenvedés...
15: Menj el ide: edukid.hu !
Talán valamilyen részképesség-zavarod van, amit nem ismertek fel eddig, ezért megy nehezen.
Olvasni könnyen tudsz?
Ne add fel ilyen könnyen. Mi lesz így később, lesz egy munkád, megunod és otthagyod?
A tanulás nehéz, senki sem mondja hogy nem az, meg kell vele szenvedni. Én is utáltam anno, de voltak céljaim, és tudta hogy le kell érettségiztem. Addig ültem a könyvek fölött, amíg meg nem tanultam. Ha nehéz a tanulás, kérj meg valakit hogy segítsen, tanuljatok együtt.
Manapság nagyon nehezen lehet munkát találni, érettségi nélkül mit fogsz csinálni? Vannak terveid? Beállsz egy gyárba szalag mellé, egész életedre? Egy életre tanulsz, ne az egyszerűbbet válaszd, mert nehéz a tanulás. Persze hogy nehéz, de ha végigszenveded magad rajta, lesz eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!