17 éves vagyok mit tegyek? Többi lent!
Tudod, mit?
Halassz egy évet!
És utána meglátod!
"ha később megbánom letenném estin vagy levelezőn az éretségit meg a többi szart! :D"
Ja! Ha most sem tudsz tanulni mikor csak ez lenne a dolgod szerinted szalag meló mellett mennyire fog menni?
Én is estin raktam le! Véreset brúzoltam magam alá.
Hajnalban kelés, meló, aztán irány a suli estig. Ezt évekig folyamatosan.
A fejem olyan volt, mint egy lufi. Ráadásul az esti érettségi nem ér annyit hiába tanulnak ők is rengeteget nem ugyan az.
Arról nem is beszélve, hogy a munkáltatók nem engednek el nem érdekli őket neked kell alkalmazkodni.
Ezek a sulik egy héten 2X-3X vannak és 2-3 évesek. Rendszerint 14-15 órakor kezdődnek.
Nem egyszerű megoldani. Nekem hónapokig kellett szervezkednem mígnem protekcióval bekerültem egy gyárba délelőttös teherportásnak.
De még így is fárasztó volt hát még szalagmunka mellett milyen lesz! Már ha elengednek.
Aztán költhetsz egy vagon pénzt még más tanfolyamokra pl. nyelv, amit a suliban ingyen megtanulnál.
Rettentő éretlenül gondolkodsz látszik nincs rálátásod a világra.
Néhány éven belül bánni fogod és sajnálni. Nem lesznek lehetőségeid.
Ha leérettségizel 21 év alatt még a munkaügyi segítségével letehetsz egy okj-st valami jó kis szakmát pár hónap alatt és azzal már mehetsz valamire nem kéne szalag mellett rostokolni fillérekért. Azt sem fogod bírni egy bizonyos kor után.
Jah az esti meg a levelező ugyan az csak több névvel illetik de a lényeg, hogy hetente több napot be kell menni nincs mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!