Páromnál élek, de még nem jelentkeztem be ez baj? És fenyegetőznek a szüleim hogy bejelentenek a rendőrségen hogy nem lakom ott. Ezt meg tehetik vagy tehetnek valami bejelentést hogy nekem bajom legyen belőle? 24 éves vagyok
24 évesen ott laksz, ahol akarsz. Ha még nem vagy bejelentve, akkor majd azt mondod, hogy még nem biztos, hogy ott maradsz és rémesen szánod-bánod.
Kizártnak tartom, hogy ebből neked bajod legyen. Leszámítva a szüleidet, mert náluk úgy tűnik, elástad magad.
ne haragudj, de én nem hiszem el, h 24 éves vagy....
a szüleid talán azért fenyegetőznek, mert nem tetszik nekik a párod, és rosszalják, h vele vagy, mert rossz hatással van rád?
ha nem akarod, h baj legyen, akkor bemész az okmányirodába, és bejelented, h máshol laksz. egy szabad délután kérdése, vagy még annyi sem az egész.
Bemész az okmányirodába kérsz egy lakcímmódosító lapot. Elviszed a tulajdonos aláírja és viszed vissza az okmányba és már csinálják is. /Csak 1-2 adatodat kell rá írnod + Ideiglenes lakcím vagy esetleg állandó lakcím kockát bex-eled./ 1000-1500 ft körül van.
Sok szerencsét!
Bajod nem lehet belőle, de kényszerkijelenteni tudnak.
Se a rendőrség csak kinevetné őket, szetprintem akényszerkijelentésről nem is tudnak, hiszen, akkor nem rendőrséggel fenyegetőznének.
A lényeg, hogy a leveleidet véletlenül se kérd hozzájuk, mert azokat tuti eltüntetik ezek után, főleg. Ahivataolsakat.
A párodhoz egyátalán nem akarsz bejelentkezni?
/én ferjnél vgayok, mégis a szüleimnél van az állandó lakcímem/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!