Párommal 1 éve vagyok együtt a szüleim bánatára. A barátom édesapja cigány és a szüleim nem tudják feldolgozni. sokat fenyegetőznek.... Pedig nagyon rendes, normális család.25 éves vagyok, ő pedig 20. De páromat nem hagyom el emiatt. jól teszem?
Tényleg primitív dolog elítélni valakit a származása alapján,de azért azt be kell látni,hogy a cigányokról kialakult képért többnyire ők a felelősek.
Én sem venném szívesen,ha a gyerekem azzal állítana haza,hogy bármi köze lehet cigányokhoz.
Nem valószínű,hogy könnyen elfogadnám a helyzetet.
Ha őszinte akarok lenni,nagyon kevés olyan cigányt ismerek,aki kúltúrált,dolgozik,tisztességes normális életet él.Abból viszont sokat,aki dologtalan,segélyekért tartja a markát,lop csal hazudik,ostoba,hangoskodó ordenáré módon tud csak viselkedni.
Hát szóval én megértem a szüleidet,és ha a párod nem ilyen,arról nagyon meg kéne győznöd őket.
Sok sikert,üdv.
Szia!én is hasonló cipőben járok, bár nálunk a barátom anyukája cigány,és van még 10év korkülönbség is köztünk.eleinte nálam is rettentő rosszul fogadták a dolgot, mivel még csak 19 vagyok, de már lassan 2 éve együtt vagyunk.próbáld meg elfogadtatni velük a fiút,de ne ez legyen az elsődleges szempont,nehogymár egy 25 éves felnőtt nő csak azért elengedje a "lehetséges" nagy Ő-t, mert az anyjáéknak nem tetszik.tessék a sarkadra állni!
mi is tervezzük lassan a közös életet.
szóval csak bátran!
Mindenképpen tarts ki
Ne hagyd hogy az előítéletek miatt elveszítsd életed esetleges "Nagy ő "-jét :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!