Miért dobnak ki otthonról és fenyegetőznek ezzel évek óta?
25 éves vagyok, és kb. 7-8 éve lakom albérletben. Úgy kezdődött, hogy az otthoni vitatkozások miatt kizártak otthonról a szüleim az érettségikor, és a nagynénémnél laktam egy ideig. Aztán utána is többször elköltöztem, csak akkor mentem haza, amikor nem futotta albérletre. Ma sem lakom otthon és megint itt a vizsgaidőszak, amikor több megértésre és törődésre lenne szükségem. Most is azzal fenyegetnek, hogy többet oda be nem teszem a lábamat, stb.
Amikor ott vagyok, és az apám tv-t akar nézni, sokszor ilyeneket mond: mi a ....nak jöttél ide? Ki hívott? Menjek a ....be persze csúnya szavakkal , és sértő hangsúllyal. Egyébként évek óta dolgoztam is, tanulok is, és nem drogozok, pedig ezt is többször rámfogta a családom! Nagyon fáj, hogy így beszélnek velem. Lehet örökre meg kellene velük szakítanom a kapcsolatot.
én nem állnék szóba ilyen emberekkel, élj a saját életed, tanulj, dolgozz, építs kapcsolatok, mert a leírtak alapján a szüleid nem érdemelnek meg téged! bocsi, de nagyon szemetek!
amúgy lány vagy fiú vagy? mit tanulsz?
szia
Lány vagyok, és az apám azóta szemét, mióta nem voltam 5ös tanuló, és abbahagytam a sportolást, amit rámkényszerített.
Nem tudok magamba nézni, mert én sokszor próbáltam velük jobbá tenni ezt a kapcsolatot, de nem. Erőszakosak. Anyám, akiből apám pszichiátriai beteget csinált, amit egyébként csak ráfogtak,mert nem is beteg igazából, ő nem érti meg, hogy engem nem érdekel a vallási téma például. Apám, hiába van több nyelvvizsgám, felsőfokú is, akkor is közölte velem, hogy én egy suttyó vagyok.
Mindigis az volt a szav járásuk, hogy csavarogtam, ami nem igaz, mert otthon voltam mindig is szinte éjjel-nappal, amíg otthon laktam, és mióta külön lakom, azóta is általában otthon vagyok.
Apám a kinézetemre, mindenre megjegyzéseket tesz, és azt hiszi, hogy vicces!
Sohasem kaptam meg mindent, amit szerettem volna, de nem teszek nekik szemrehányást, és évek óta nem is dolgoznak, én semmit sem vesznek : megmondta így, se lakást, se kocsit nem vesz!
Szerintem tönkreteszik az egész életemet, mert egyedül sokkal nehezebb 1ről a 2re jutni,mert eleve az albérletre is elmegy rengeteg pénz.
keress egy normális pasit,pár év és baba,és eszedbe nem fog jutni többet a közelükbe menni...
tapasztalat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!