17éves vagyok a barátom cigány és sajnos a szüleim tiltanak töle több mint 1éve vagyunk titokba együtt nagyon nehéz. A szüliem fenyegetöznek nem engednek sehová mindenáron el akarnak szakitani egymástol és nem lehet megbeszélni velük. Mit tegyek?
Nos megértelek, de a szüleidet is. Én sem nézném jó szemmel hogy a gyerekem egy cigánnyal legyen együtt, mert ezzel már én is megjártam régebben. Persze jó kapcsolat volt, csak amikor elmúlt a nagy szerelem és ott akartam hagyni teljesen megváltozott, fenyegetett, a testvéremet megverette, stb. Nem gondoltam volna róla.
Nem lebeszélni akarlak, te döntésed, de szerintem bármit teszel nem fogják elfogadni a szüleid. Nincs mit tenni. Viszont 17 évesen már nem hiszem hogy bezárhatnak a szobádba hogy márpedig kislányom te nem mehetsz sehova, úgyis méssz ha akarsz, nem? Akkor meg nincs gond, ha neked ez a srác kell, el kell fogadnod hogy ezt a szüleid nem nézik jó szemmel bármit is teszel. A gyerekük vagy, természetes hogy meg akarnak védeni, ezért nem fogják a barátodat soha sem elfogadni.
Én nem értem meg a szüleidet a cigány is ember,vannak persze rosszak is ,de a magyarok között is.
A szüleidnek először megkéne ismerniük hogy milyen is ő.
Mondd meg a szülőknek,hogy egy vacsi alkalmával össze kéne ülni és megbeszélni,sőt megismerni ezt a srácot,a végén még lehet hogy belemennek hogy járhatsz vele.
Mindenképpen fontos hogy megismerjék őt.
Én szorítok nektek hogy sikerüljön.
szia! ez nagyon nehéz dolog, az előítéletek miatt sajnos, én is félteném a gyerekemet (veled egykorú vagyok)
mi lenne ha bemutatnád a srácot a szüleidnek? akkor látnák hogy nem véletlen vagy vele 1 éve. nem tudom ez mennyire megoldás. bár megértem őket, ez sztem már túlzás amit csinálnak. ha boldog vagy vele, 1 éve együtt vagytok, akkor (valószínűleg) nem egy sittes bűnöző... lehetnének kicsit nyitottabbak.
Nekem a volt párom cigány volt de semmi kül baj nem volt vele.A scalád is rendes volt,bár apumnak voltak fenntartásai,de aztán megismerte és megszerette.Köztünk csak annyi volt a gond,hogy megtért,és valami pásztor beledumálta a fejébe,hogy neki nem lehet bnője...szal emgszakadt kettőnk közt az a szoros kötelék.
Én csak szorítani tudok az én (ex)családom nagyon ragaszkodott hozzám még a mai napig is.Jó család a cigány,ha NORMÁLISAN élnek.Összetartóbbk,nem balhésak atb...Szurkolok,hogy neked összejöjjön!!! Üdv.:Bea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!