Párom édesanyja nem hagyja békén a fiát, ez normális?
Figyelt kérdés
Párom 22 éves elmúlt, dolgozik, 3 éve együtt élünk, de az anyja nem hagyja békén.
Ha nem ő tud meg valami hírt a fiáról legelőször sírásszerű görcsei lesznek, és nem tehetjük meg, hogy nem beszélünk vele, mert cukorbeteg és amikor depressziós akkor csokoládéval tömi magát.
Szerintetek ezzel a helyzettel mit csináljunk?
engem anyós egyébként le se szar, kb annyi vagyok neki, mint egy lábtörlő, de nem is izgat különösebben, mert teljesen mások vagyunk, max annyira beszélünk hogy házimunka.
De páromat olyan szinten IMÁDJA, hogy mindennap hívja, mindennap aggódik, mindennap megakarja tudni mit evett, mit csinált stb
2 hosszúkapcsolatom volt ezen kívül, egyiknél se tapasztaltam ilyen fajta mániákus függést
2013. nov. 15. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!