Miért baj a szülőknek, ha szexelünk?
Anya teljesen ki van akadva, hogy szexelek a barátommal. nem tudom, hogy gondolja ezt az egészet: tegnap óránként kopogás nélkül berontott a szobámba, hogy vajon mit csinálunk...
18 éves vagyok, 2,5 éves kapcsolat
Adnátok akkor tippeket, hogyan is költözzek el itthonról? Hogy gondoljátok, hogy suli mellett tudnék annyit keresni, hogy fent tudjak tartani egy albérletet?
Nagyon érdekelne, mivel már többen írtátok.
Szépen, ft-ra lebontva írjátok, akkor lesz hiteles a "költözz el nyugodtan".
De nem kell lehetetlen dolgot tanácsolni akkor, ha ti sem tudjátok, hogyan kellene megoldani.
Vagy mit gondoltok, annyi diákmunka van és annyira jól fizet, hogy fent lehet tartani akár ketten egy albérletet? Megsúgom, hogy közel sem! És akkor még egy percet sem tanultam mondjuk, mivel leghamarabb este 11-re érnék haza a munkából.
Picit azért gondolkozzatok már, mielőtt a költözést mondjátok mindenkinek.
Utolsó évemre menjek el esti tagozatra...
Milyen munkát találnék érettségi nélkül? Tudnál linkelni pár állásajánlatot, vagy a vakvilágba beszélsz?
Nem a vakvilágba beszéltem árufeltöltőnek tuti felveszek 8 általánossal is. Azt is írtam, hogy nem 40 ezres albérletet kell keresni hanem 20 ezres szóba bérlést.
18évesen ennyi önállóságod legyen már, hogy megkeresed magadnak ha akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!