Miért baj a szülőknek, ha szexelünk?
Anya teljesen ki van akadva, hogy szexelek a barátommal. nem tudom, hogy gondolja ezt az egészet: tegnap óránként kopogás nélkül berontott a szobámba, hogy vajon mit csinálunk...
18 éves vagyok, 2,5 éves kapcsolat
Felnőttem már agyilag is, de ez az ő háza duma akkora baromság.
Most ha hullákat akasztgatna fel, akkor sem lenne beleszólásom ennyi erővel.
Nem szexelnek.
De nem mindegy, hogy nappal vagy éjszaka? Nem értem. Éjszaka csend van, sokkal könnyebben meg lehetne hallani (nem vagyunk hangosak). Másrészt nem kéne benyitogatni és akkor nem lenne lehetőség látni.
Persze, mindent megold, kivéve az én szüleimnél:)) Velük képtelenség beszélni, vagy kiröhögnek, vagy ott hagynak, vagy anyám elkezd bőgni, hogy mit bsztatom.
Ez pont múltkor történt, mikor megkértem, hogy legyen szíves odafigyelni arra, hogy nagy wc-zés után tisztítsa le a wc-t. Elkezdett bőgni, hisztizni, csapkodni, hogy mit bszogatom őt. Mikor teljesen normálisan mondtam, kettesbe voltunk, senki sem hallotta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!