Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem kötelező köszöntőajándékot átadni a szülőknek az esküvőn?
Apám nincs, anyámmal pedig gyerekkorom óta borzalmas a viszonyom az agresszív és gyűlölködő személyisége miatt, jóformán csak a nagyobb családi ünnepségeken találkozunk és beszélünk, egyébként nem keressük egymást. Nem szeretem, nem vagyok neki hálás és semmiért nem szeretnék neki köszönetet mondani.
A párom szüleit ezzel ellentétben nagyra becsülöm, ezért nekik mindenképpen szeretnénk majd valami aprósággal kedveskedni - de csak személyesen, még az esküvő előtt néhány nappal. Ugye meg lehet oldani a házasságkötővel, hogy a ceremóniából maradjon ki ez a rész?
Persze, a hivatalos kötelező részen felül, azt mond az anyakönyvvezető, amit megbeszéltek vele.
Nyáron voltam a barátnőm esküvőjén, ő a nagyszüleit köszöntötte, a tiedhez hasonló okokból.
Simán megbeszélheted vele, meg persze a pároddal is, elvégre ő lehet, hogy szeretne szülőköszöntőt, nem?
De nem kötelező része a szertartásnak, csak opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!