Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért baj a szülőknek, ha...

Miért baj a szülőknek, ha szexelünk?

Figyelt kérdés

Anya teljesen ki van akadva, hogy szexelek a barátommal. nem tudom, hogy gondolja ezt az egészet: tegnap óránként kopogás nélkül berontott a szobámba, hogy vajon mit csinálunk...

18 éves vagyok, 2,5 éves kapcsolat

2013. nov. 10. 15:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
7%
Minek kell a hazahoznod a barátodat egyáltalán?És még pofátlanul ott közösültök.Semmi szégyen érzet nincs benned.Vannak hotel szobák ott csináljátok.
2013. nov. 10. 18:40
 52/81 A kérdező kommentje:

:D

Jó, majd miután röhögtem rajtad vagy 5 percig.

2013. nov. 10. 18:41
 53/81 anonim ***** válasza:
7%
Tudom manapság az erkölcsi szint a béka feneke alatt van ahogy a te példád is mutatja.
2013. nov. 10. 18:43
 54/81 A kérdező kommentje:
Igen, persze, nagyon jól mondod, büszke lehetsz magadra!:)
2013. nov. 10. 18:45
 55/81 anonim ***** válasza:
69%

"Minek kell a hazahoznod a barátodat egyáltalán?És még pofátlanul ott közösültök.Semmi szégyen érzet nincs benned.Vannak hotel szobák ott csináljátok."

Akkor szépen anyukáék is vegyenek ki minden alkalommal hotelszobát, ha szexelni akarnak, nehogy a gyerek lelki sérült legyen, na meg undorító dolog is a szex, erkölcstelen, fuj. Vagy a gyerek születése után anya és apa elfelejtsen nő és férfi lenni, és a gyereknek is szépen tiltsák ezt meg?

2013. nov. 10. 18:45
 56/81 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó kérdező írta, hogy szülei nem csinálják.
2013. nov. 10. 18:47
 57/81 A kérdező kommentje:
Nem azért nem csinálják, mert jaj mi hallanánk, hanem mert gyűlölik egymást.
2013. nov. 10. 18:48
 58/81 anonim ***** válasza:
7%
Még mindig a szülőké a lakás és nem a kis ribizlié ha jól tudom...
2013. nov. 10. 18:48
 59/81 A kérdező kommentje:
Normális vagy te?? Szerintem egyáltalán nem!
2013. nov. 10. 18:49
 60/81 anonim ***** válasza:
53%

Igazából ahány ház, annyi szokás. Van ahol a szülő teljesen megérti és mellette van, hogy a lánya/fia szexel a szobájában. Van ahol tűzre raknák ilyenért a gyereket.

Ha a szüleid ellenzik, akkor nem tudsz mit csinálni, mivel az övéké a lakás papíron(gondolom) így ők mondják a szabályokat, abban igaza van itt a legtöbb hozzászólónak.

Viszont az nem igaz, hogy ez pofátlanság.

Ha gond a szülőnek ezer oka lehet: akár az is, hogy nem akarják elfogadni, hogy felnőttél; meglehet, hogy nekik sem szabadott ezt 18 évesen otthon és nem tudnak ettől a szabálytól elrugaszkodni; akár az is lehet, hogy nem akar belegondolni, hogy ti szexeltek (ahogy egy gyerek se akarja a szüleit)

Még sorolhatnám, de neked ilyen az anyukád, ez van. Ennél azért ezerszer rosszabb szülők is vannak.

Én nem igazán értek ezzel egyet, tehát szerintem érthető, hogy miért vagy kiakadva

DE! 18 vagy, elköltözhetsz otthonról.

a kérdés, (lehet már írtad nem olvastam) : miért nem mentek a pasidhoz?

2013. nov. 10. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!