Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya talált nálam egy terhessé...

Anya talált nálam egy terhességi tesztet. Miért kell kutatnia a cuccaim között? Mit csináljak, hogy többet ilyen ne legyen?

Figyelt kérdés

Késett pár napot és vettem egy tesztet.De nem használtam,mert időközben megjött.A tesztet elsüllyesztettem az egyik fiókomba,hogy senki ne lássa.Tegnap nem aludta itthon,ma jövök haza és anya mondja,hogy beszélgessünk és elővette a tesztet.Kérdeztem,hogy miért kell kutatni a fiókomba és mondta,hogy ő nem kutatott,csak keresett egy lapot (?!) és a megtalálta.Úgy eltettem,hogy azt csak úgy találhatta meg,ha kipakol mindent a fiókomból.

Már többször mondtam,hogy ne járkáljon be folyton a szobámba és ne kezdjen el pakolgatni meg nézelődni a cuccaim között.Az ajtómat nem lehet bezárni.

16L

2013. nov. 10. 15:03
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
48%
Értelmes felnőtt módjára kell felfogni az abortuszt és akkor nem marad sírig tartó lelki probléma belőle!
2013. nov. 10. 16:03
 42/69 anonim ***** válasza:
66%

Ja, mennyire undorító! Miért is nem szülik meg annyira 14-16 évesen a kölyküket, miért is nem szülnek egyesek putriba, ahol ennivaló is alig van, miért is nem??

Elvégre gyilkosság, ajajj! Inkább tegyék tönkre azt a csóri gyereket, de szülje meg!!

Tudod, ez a szánalmas! Mondjuk lehet azért gondolkodom másképpen, mert egészségügyben dolgozom, és itt a műtőben sem úgy mennek a dolgok, hogy jaj szegény biztos fájni fog neki ha felkel... hanem úgy, hogy ez neki szükséges, ez kell.

Tudod, empátia, megértés. Nem ott kell leragadni egy ananász szintjén, hogy abortusz GYILKOSSÁG!! Hanem belegondolni az adott helyzetbe és értelmes ember módjára cselekedni!

2013. nov. 10. 16:07
 43/69 anonim ***** válasza:
35%
Ja, mert annyira értelmes 16 évesen szexelni, gyereket csinálni aztán meg úgy elmenni abortuszra, mintha csak a boltba ugrana le.
2013. nov. 10. 16:09
 44/69 anonim ***** válasza:
74%

Másrészt ismertem egy lányt általánosból, akinél szintén abortusz=gyilkosság.. 17 évesen teherbe esett, megszülte, szülei kidobták, a srác szüleihez nem mehettek. Most BP egyik forgalmas aluljárójában csöveznek.

És egy teljesen normális, értelmes lányról van szó, csak az agyába égett, hogy gyilkosság. Lehet, hogy többdiplomás ember lehetne, ehelyett kéreget minden reggel...

45/69 anonim ***** válasza:
26%

36: Nincs olvasásértésed.

Nem arról volt szó, hogy aki nem AKAR, az ne szerelmeskedjen.

Hanem arról, hogy ha derékba törné az életed, mert nem vagy még érett a szülő szerepre érzelmileg és biológiailag, egzisztenciálisan, addig ne.

Én se akarok.

De nem lenne semmi károm belőle, ha véletlenül lenne.

46/69 anonim ***** válasza:
79%

Ki beszélt erről, hogy mintha a boltba ugrana le?

Az abortusz komoly, felelősségteljes dolog, nem boltba leugrás!

De nem úgy kell felfogni, hogy örök életre tartó probléma, minden napot megkeseríti, stb. Mert ez sem normális!

47/69 anonim ***** válasza:
20%
Undorító is. Épp ezért mondom, hogy egy 14-16 éves gyerek, ne szexeljen. Egyrészt, még nem érett hozzá, másrészt mondom, ha becsúszik, akkor akármelyik utat is választja, tönkretette az életét. Ha egy felnőttnek csúszik be, aki már dolgozik, az más, ott van alap, van hova szülni. De így? És igen, ez gyilkosság. Ha egészségügyben dolgozol, akkor pontosan tudnod kell, hogyan zajlik az egész folyamat. Néztél ilyen témájú dokumentumfilmeket, láttál már megölt magzatot? Igen? Nincs több kérdésem. :)
2013. nov. 10. 16:11
 48/69 anonim ***** válasza:
83%

"Ja, mert annyira értelmes 16 évesen szexelni, gyereket csinálni aztán meg úgy elmenni abortuszra, mintha csak a boltba ugrana le."

Ezt meg honnan veszed? Egyrészt nem volt terhes, tehát nincs erről szó. Másrészt nem tudhatod hogy a most itt könnyen kimondott "elvetetném" igazából megviselné a kérdezőt, mint ahogy mindenkit! Feleslegesen veszekedtek, és a kérdező szájába adtok szavakat.

49/69 anonim ***** válasza:
67%

Nekem is derékba törne mindent, ezért is nem akarok soha.

Kérdésem akkor még áll, sose szexeljek?

Hiába magyarázkodtok, elvakultak vagytok nagyon.

De kívánom nektek csak azt az egyet, hogy a lehető leglehetetlenebb helyzetben essetek teherbe, majd akkor talán felfogjátok. Vagy szülétek meg a nagy semmibe, biztos majd egyszer jó lesz szerencsétlennek.

50/69 anonim ***** válasza:
79%

Igen, néztem, és?

Jobb lenne neki ha szegénységbe születne? Vagy mondjuk idegbeteg szülőkhöz?

Pont, hogy ti vagytok tudatlanok és elvakultak. Van, akiknek NEM VALÓ GYEREK.

2013. nov. 10. 16:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!