Anya talált nálam egy terhességi tesztet. Miért kell kutatnia a cuccaim között? Mit csináljak, hogy többet ilyen ne legyen?
Késett pár napot és vettem egy tesztet.De nem használtam,mert időközben megjött.A tesztet elsüllyesztettem az egyik fiókomba,hogy senki ne lássa.Tegnap nem aludta itthon,ma jövök haza és anya mondja,hogy beszélgessünk és elővette a tesztet.Kérdeztem,hogy miért kell kutatni a fiókomba és mondta,hogy ő nem kutatott,csak keresett egy lapot (?!) és a megtalálta.Úgy eltettem,hogy azt csak úgy találhatta meg,ha kipakol mindent a fiókomból.
Már többször mondtam,hogy ne járkáljon be folyton a szobámba és ne kezdjen el pakolgatni meg nézelődni a cuccaim között.Az ajtómat nem lehet bezárni.
16L
reszelt dinnye
Max gyógyszert találhatna,de azt annyira eldugtam,hogy sose találja meg.
# 12
Kösz a roppant hasznos és segítőkész választ!
# 13
Mert az tényleg felelősségteljesebb,ha megszülném más nyakára (barátom,barátom szülei),tönkremenne az életem,nem lenne jövőm...
# 16
Nem tudom megoldani,mert nincs rajta kulcslyuk,meg semmi hozzá.
# 19
Tanulj meg írni :*
# 20
Azért védekezünk,hogy a következményeknek nagyon kicsi legyen az esélye.
22: Bármit lehet szerelni egy ajtóra.
kulcslyukat is.
Riglit és lakatot is.
# 24
Ha ahhoz elég nagy és felelősségteljes lány hogy megcsinálja és követelőzzön akkor gondolom ahhoz is hogy megszülje és eltartva. Vagy különben mire is ez a nagy felháborodás?
# 27
Ha gyereket akarnék fiatalon,nem védekeznénk.Nem akarunk,ezért szedem a gyógyszert.
Hol követelőzök én,vagy mi a fenéről beszélsz?!
Reggel elmaradt a gyógyszer beszedése?Vagy mi bajod van?
Ja értem, tehát az emberek CSAK ÉS KIZÁRÓLAG akkor szexeljenek, ha fel tudnának nevelni egy gyereket.
Gratulálok ehhez az igen okos észjárásodhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!