Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya talált nálam egy terhessé...

Anya talált nálam egy terhességi tesztet. Miért kell kutatnia a cuccaim között? Mit csináljak, hogy többet ilyen ne legyen?

Figyelt kérdés

Késett pár napot és vettem egy tesztet.De nem használtam,mert időközben megjött.A tesztet elsüllyesztettem az egyik fiókomba,hogy senki ne lássa.Tegnap nem aludta itthon,ma jövök haza és anya mondja,hogy beszélgessünk és elővette a tesztet.Kérdeztem,hogy miért kell kutatni a fiókomba és mondta,hogy ő nem kutatott,csak keresett egy lapot (?!) és a megtalálta.Úgy eltettem,hogy azt csak úgy találhatta meg,ha kipakol mindent a fiókomból.

Már többször mondtam,hogy ne járkáljon be folyton a szobámba és ne kezdjen el pakolgatni meg nézelődni a cuccaim között.Az ajtómat nem lehet bezárni.

16L

2013. nov. 10. 15:03
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
70%
a teszt azt mutatja h felelősségteljes vagy. de egyben azt is h lehetnél méginkább az. legközelebb tele kotont találjon a fiókodban s meg fog nyugodni, de legalábbis kétszer meggondolja belenyuljon e a fiókodba
2013. nov. 10. 15:31
 12/69 anonim ***** válasza:
41%
16 évesen lehet nem kéne szexelni....
2013. nov. 10. 15:32
 13/69 anonim ***** válasza:
38%

# 11

Ebből mégis hogyan következik, hogy felelősségteljes? Épp az előbb írta, hogy elvetetné a gyereket.

2013. nov. 10. 15:33
 14/69 anonim ***** válasza:
83%
16 évesen terhesen másokra utalva mi a felelősségteljesebb döntés?
2013. nov. 10. 15:35
 15/69 anonim ***** válasza:
78%

Vegyél egy kis széfet, vagy ehhez hasonlót. Kb. 5000 Ft és abba rejtheted a naplód, meg amit akarsz. Alexandrába láttam olyan széfet ami úgy néz ki mint egy könyv, így mér arról se kéne tudnia, hogy van széfed.

Amúgy az, hogy szexuálisan aktív valaki, és hogy a menstruációja késett ezért vett egy tesztet, mint hogy előre idegesítse a szüleit, ha nem is terhes, az NEM TARTOZIK ITT SENKIRE!

Nem ez volt a kérdés, hogy helyes dolognak tartjátok-e hogy él nemi életet, hiszen nem tudtok erről semmit. Írta, hogy alkalmi kapcsolatai vannak vagy hasonló? Mert én nem láttam. Ha meg komoly kapcsolata van akkor nem tudom mit lepődik meg valaki, hogy 16 évesen él nemi életet. És ebben semmi rossz sincs.

Elképesztő ez a képmutatás itt :) Itt mindenki tökéletes, mindenki élete normális, senki se követett el hibát, senki se csinált hasonlókat tiniként ugye?

2013. nov. 10. 15:40
 16/69 anonim ***** válasza:
86%
Azt lehet tenni, hogy megoldod az ajtó zárását.
2013. nov. 10. 15:41
 17/69 anonim ***** válasza:
68%
ép azért jár itt a szájuk mert tiniként felelőtlenek voltak s igy igyekeznek ezt tulkompenzálni
2013. nov. 10. 15:43
 18/69 anonim ***** válasza:
37%

16: Én nem, eszembe se jutott, mert gyerek voltam.

És igenis szükséges, hogy ezt itt kinyilvánítsuk, ezáltal valahogy kompenzáljuk a mai kultúra erre gyakorolt káros hatását.

Nem, nem optimális dolog 16 évesen nemi életet élni. Ettől függetlenül én ezt nem tettem szóvá, na de azt már szóvá teszem, hogy Te azt propagálod, hogy a gyerekkori szexuális élet rendben van!

2013. nov. 10. 15:44
 19/69 anonim ***** válasza:
33%
Ha a keféléshez felnőtt vagy, akkor nem hisztizz. :)
 20/69 anonim ***** válasza:
42%
Anyukád nagyon normálisan reagált, le a kalappal előtte. 16 évesen még kislány vagy, dezodorért kéne járnod a drogériákba, nem terhességi tesztért. Amúgy gratulálok a felfogásodhoz, hogy ilyen lazán vélekedsz az abortuszról. Büszke lehetsz magadra. Aki nem tudja vállalni a következményeket, az ne szexeljen, kiscsillag.
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!