Anya talált nálam egy terhességi tesztet. Miért kell kutatnia a cuccaim között? Mit csináljak, hogy többet ilyen ne legyen?
Késett pár napot és vettem egy tesztet.De nem használtam,mert időközben megjött.A tesztet elsüllyesztettem az egyik fiókomba,hogy senki ne lássa.Tegnap nem aludta itthon,ma jövök haza és anya mondja,hogy beszélgessünk és elővette a tesztet.Kérdeztem,hogy miért kell kutatni a fiókomba és mondta,hogy ő nem kutatott,csak keresett egy lapot (?!) és a megtalálta.Úgy eltettem,hogy azt csak úgy találhatta meg,ha kipakol mindent a fiókomból.
Már többször mondtam,hogy ne járkáljon be folyton a szobámba és ne kezdjen el pakolgatni meg nézelődni a cuccaim között.Az ajtómat nem lehet bezárni.
16L
Tehát én, aki SOHA nem akarok gyereket, sose szexeljek?? Te sem gondolod komolyan, ugye??
Azért védekezek, hogy ne essek teherbe! Ha beleesek abba az igen kicsi százalékba, akkor meg elvetetem.
Mit kell ezt túlagyalni? De tudod mit, te se szexelj amíg férjhez nem mész, elvégre házasságon kívüli gyerek, nemááár!
# 29
Neked inkább még Marslakócskákat kellene szedned kislány:D
Ti amúgy mit veszekedtek itt azon, hogy szexelhet-e 16 évesen valaki vagy nem? Mik vagytok ti erkölcsrendőrség? Ha érdekli a kérdezőt az ezzel kapcsolatos véleményetek, majd felteszi kérdésnek, hogy "Baj ha 16 évesen szexelek a barátommal?"
Addig is inkább azzal kellene foglalkozni, hogy egy (amúgy tök átlagos) tinédzser anyja kutakodik, lényegében sárba tiporja a magánéletét. Hogy vár így el bizalmat, ha a gyereke már a szekrény mögé dugja a naplóját, mert azt keresi. Normálisak vagytok, hogy az anyát véditek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!