Mit tennél ha anyud táskájába találnál egy terhességi tesztet?
Nem tudok hogy róla hogy lenne-e valakije vagy volt-e valakije az elmúlt 1 évben, ma egy terhességi tesztet találtam a táskájába.. Mikor rá kérdeztem azonnal nekem
támadt hogy neki is van magán élete meg balbla..
Mit gondolnátok/tennétek ilyen helyzetbe?
Miért, szerinted itt kell tenni valamit?
1.: facért turkálsz más táskájában?
2.: majd pont a tizenegy éves gyerekének számol be a szexuális életéről, és annak esetleges nem várt hatásairól
3.: csak nyugi, van, aki akkor is vesz tesztet időnként, ha semmi oka nincsen rá, de a biztonság kedvéért mégis megcsinálja.
magánügy. Ne kutakodj a táskájában.
Semmit nem tennék.
ki lennék akadva,és számonkérném....azért nekem is van beleszólásom hogy lesz egy kistesóm vagy nem.------
BAROMIRA NEM !!!!!!
Nem te neked kéne felnevelned, pelenkáznod, megszülnöd, szóval neked nem lenne beleszólásod, aranyoska.
Megint egy EGYKE aki félti a javait. (-.-)
3. :)
Majd ha elég nagy leszel, és rájössz, hogy aki szexel, az bizony számolhat azzal, hogy esetleg becsúszik valami, akkor másképp fogod gondolni. Esetleg ellenőrzöd, hogy anyukádnak megjött-e pontosan 28. napra? :D Jézus, de el vagytok tévedve. Attól, hogy valakiben felmerül a sanda gyanú, még nem az az első, hogy a meglévő gyereket tájékoztatja arról, hogy "képzeld, késik!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!