Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél ha anyud táskájába...

Mit tennél ha anyud táskájába találnál egy terhességi tesztet?

Figyelt kérdés

Nem tudok hogy róla hogy lenne-e valakije vagy volt-e valakije az elmúlt 1 évben, ma egy terhességi tesztet találtam a táskájába.. Mikor rá kérdeztem azonnal nekem

támadt hogy neki is van magán élete meg balbla..

Mit gondolnátok/tennétek ilyen helyzetbe?

2013. júl. 31. 17:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
35%

ne kérd számon anyádat, mert én váglak tarkón, ha édesanyád nem tette...

EZT azért megnézném :)

:P

2013. júl. 31. 17:59
 12/29 anonim válasza:
95%

A harmadik válaszolónak: nem gondolnám, hogy lenne abba beleszólásod, hogy lesz e kistesód vagy sem. Nyilván, ha jó kapcsolatban vagytok, akkor, ha aktuális lenne a dolog biztos elmondaná, de ezt neked csak egyszerűen tudomásul kell venned és ennyi.

A kérdés feltevőjének. Gondolom anyukád megengedi, hogy belenyúlj a táskájába, mert ha nem nyilván nem tetted volna. Ha velem esik ez meg, akkor lehet rákérdezek, lehet nem ( ez attól is függ hány éves vagyok). Anyukád reakciója miatt nem kell rá neheztelned, inkább kérj elnézést és mond meg ne, hogy nem akartad kellemetlen helyzetbe hozni, csak kíváncsi voltál, de ha nem akar róla beszélgetni, akkor te ezt tiszteletben tartod! Valami ilyesmi.

2013. júl. 31. 17:59
 13/29 anonim ***** válasza:
88%

pozitív tesztet találtál vagy negatívat?

az zavar h kíváncsi az esetleges késő vérzése okára vagy hogy kistesód lesz?

Amúgy p.fámat befognám, mi köze a gyereknek anyukának megjött e ma vagy sem..?

2013. júl. 31. 18:06
 14/29 anonim ***** válasza:
87%
Csodálkoznék, mivel 65 éves. :)
2013. júl. 31. 18:07
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

bölcs ember vagyok és nem szólok róla.

Ez nem az én dolgom. Az is lehet, hogy a barátnőjének vette (pl. én is vettem a barátnőmnek, mert náluk olyat nem lehetett kapni)

2013. júl. 31. 18:11
 16/29 anonim ***** válasza:
71%
Elgondolkoznék először is hogy mit kerestem a táskájában. Aztán szép csendben várnám hogy elmondja-e.
2013. júl. 31. 18:26
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Rendesen szégyellném magam.

Nálunk nem divat a másik táskájában kutakodni, sem az életében. Tinikoromban a naplóm mindig az asztalom sarkán volt, soha bele nem olvastak. A minimális tisztelet, hogy nem turkálok anyám táskájában.

Mellesleg egy felnőtt nőnél teljesen normális, hogy szexel. Az is, hogy ezt nem köti az orrodra. És a szexből bizony bármikor lehet gyerek.

2013. júl. 31. 18:50
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Ki vagy te, hogy beleszólj, mit csináljon édesanyád?

Én ha annak idején beletúrkáltam volna Anyu táskájába, megnézhettem volna mit kapok (apámtól) érte. De soha eszembe sem jutott.

Ha meg terhes akkor sincs jogod fennakadni a dolgon, kérdőre vonni meg pofátlanság.

Attól is kérdem, hogy aki szerint van beleszólása a tesó-ügyben, az mégis mit képzel magáról?

26/N (+2 gyerek)

2013. júl. 31. 19:05
 19/29 anonim ***** válasza:
5%
Lenyalnám.
2013. júl. 31. 19:30
 20/29 A kérdező kommentje:

Héhé, egy rágót kerestem. És anyám lassan 47 éves lesz, nem vagyunk anyagliag olyan helyzetbe hogy még egy kölyköt fel tudjon nevelni. És szerintem jogom lenne tudni arról ha van egy barátja és hogy nem csak becsusszanhatott vagy valami..

Számon kérdni semmiképp nem akarom de mikor megkérdeztem hogy miért vette akkor azonnal támadott...

2013. júl. 31. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!