Mit tennetek ha a ferjetek taskajaba talalnatok egy "Excite woMan"pici uveges folyadekot?
Figyelt kérdés
Egy oraja talaltam es utana neztem,hogy mi az,mert meg eletemben nem halottam rola!egy pici 5 ml uveg aminek mar csak az aljaba van par csopp.Ram nem hasznalta az biztos!Mit tegyek?2012. szept. 16. 21:06
1/33 anonim válasza:
Semmit, nem kéne a táskájában turkálni, ha biznál benne.
2/33 anonim válasza:
Én személy szerint megkérdezném tőle, mi van az üvegbe?
Zsömle/lány
3/33 A kérdező kommentje:
Most pedig az autoba talaltam Sildenafil tabletat!!!!!!!!.....EZT NEM HISZEM EL!!!!!!:((((((((
2012. szept. 16. 21:12
4/33 anonim válasza:
Ez elég egyértelmű megcsalás.Szerintem én rákérdeznék,bár lehet,hogy jobb lenne nem tudni a részleteket.
5/33 anonim válasza:
Kérdezz rá!! Tudsz egyszerűbbet, tisztábbat és jobb megoldást?
6/33 A kérdező kommentje:
Megbiztam benne,nem azert nyultam bele hogy kutikaljak,hanem mert penz kellett belole:(((es igy talatam...aztan olyan ideges lettem hogy az egesz cuccait kikutatom...ez nem lehet igaz....van egy szep kisfiunk is es o erre...
2012. szept. 16. 21:15
7/33 anonim válasza:
Lehet, hogy úgy találta, azt eltette.
Legközelebb nézd át a mobilját, az e-mailjait, a zsebeit.
Sírjál neki, meg hisztizzél.
8/33 anonim válasza:
Semmiképp ne vond kérdőre! Inkább légy türelemmel, várj egy kicsit... ha később is találsz ehhez hasonló tárgyakat, akkor beszélj vele. Első kommentelő, talán a mai világban nem meglepő, ha az ember esetenként még hozzátartozójában sem bízik meg. Talán van rá oka. Talán nincs. Ez nem a mi dolgunk, nekünk csak feltett egy kérdést, amelyre lehetőségünk van válaszolni. Figyelem, kérdező! Ne éld bele magad, hogy esetleg van valakije... Maradj reális, ne kezdj el rémeket látni! sok sikert, remélem, hogy alaptalan az aggodalom. Üdvözletem.
9/33 anonim válasza:
Csak én gondolom, hogy kamu a kérdés?
Gépezés közben átkutattad a kocsit?
Na nemá. :D
És véletlen pont majdnem egyszerre találtad meg ezt a kettőt.
10/33 anonim válasza:
Nem lehet, hogy merevedési problémája van és szégyelte elmondani? Lehet mindig is szedte a tudtod nélkül. Azért nem biztos hogy megcsal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!