Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennetek ha a ferjetek...

Mit tennetek ha a ferjetek taskajaba talalnatok egy "Excite woMan"pici uveges folyadekot?

Figyelt kérdés
Egy oraja talaltam es utana neztem,hogy mi az,mert meg eletemben nem halottam rola!egy pici 5 ml uveg aminek mar csak az aljaba van par csopp.Ram nem hasznalta az biztos!Mit tegyek?
2012. szept. 16. 21:06
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Bennem is megfogalmazott a gyanú, hogy kamu :D
2012. szept. 16. 21:18
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Nehez elkepzelni, hogy gyanusitod a parodat, kutatsz, de kozben irogatsz a forumra is, erdekes!

Ha nem kamu ez a kerdes, akkor tanacsolnam, hogy lazits, es vard meg az illetekest, tehat a ferjedet, mutasd meg neki a leleteket, amiket talaltal pl. "szep kisfiunk", ehhez a gyereknek semmi koze, ket ember erzelmi eleterol van szo!

2012. szept. 16. 21:20
 13/33 anonim ***** válasza:
Hát ha az üveges cuccot nem veled használta akkor valaki másnál... ez nem olyan dolog amit csak úgy talál az utcán az ember.. Beszélgess el vele.
2012. szept. 16. 21:22
 14/33 A kérdező kommentje:
Nem kamu,de mind1.....koszonom a komoly valaszokat!Igen,itt vagyok geppezek,mert nagyon tanacstalan vagyok es varom a ferjem haza erkezeset,azert lessem minden pill. a valaszokat!Nem hiszem valakinek 25 evesen merevedesi gondjai lennenek...nem tudom...az sem hogy mihez kezdjek ezek utan.Csakugy szonelkul hagyni nem tudom az egy biztos!
2012. szept. 16. 21:28
 15/33 anonim ***** válasza:
én elraknám az üveget és a gyógyszert is, vagy csak az egyiket, és várnék
2012. szept. 16. 21:31
 16/33 anonim ***** válasza:
69%

És hová ment a férjed, ahová nem vitte a kocsit, amely autót te 6 perc alatt átkutattál?

Érdekes, hogy célirányosan az autóhoz mentél, nekem nem az lett volna az első...

2012. szept. 16. 22:54
 17/33 anonim ***** válasza:

Pedig hol máshol kellene keresnie, mint az autóban? Feltételezem a középső vagy hátsó kartámaszban, vagy a kesztyűtartóban, vagy ha olyan az autó, akkor az oldalzsebben.

Kérdező, nem biztos, hogy megcsal. Nem feltétlenül a kor okozza a merevedési problémát, talán a házastársi szerepek megváltozása, a gyermek születése is kiválthatta, nem egyedi eset lenne.

Kérdezz rá, ennél jobbat nem tehetsz.

2012. szept. 16. 23:01
 18/33 anonim ***** válasza:
Hol máshol? Pl.a zoknis fiókban,éjjeli szekrényben,vagy a csávója táskájában,ha már otthon hagyta stb. De ha már gyanítja,h megcsalják,akkor a kéznél lévő számítógépen is kutakodhat,gondolom a férje is használja. Vagy ha külön gépük van,akkor azt.
2012. szept. 16. 23:06
 19/33 anonim ***** válasza:
94%

Ja, mert egyszerűbb a számítógépen meg a zoknik között turkálni, mint végiggondolni, hogy a párunk férfi, aki autóval jár, tehát minden nap használja és vele van.

Ki az a majom, aki olyan helyre tenne bármit, ahol megtalálhatja a felesége?? A zoknijait nyilván nem ő hajtogatja, hanem a felesége.

Táskát meg nem sok férfi használ, inkább mappákat, abból pedig kieshet, egyébként táskából is, és az ilyesmit szégyellik általában, tehát nem akarja, hogy más megtalálja.

Én is a kocsiba tenném, ha nem akarnám, hogy valamimet megtalálják.

2012. szept. 16. 23:15
 20/33 anonim ***** válasza:
2%
Pfff...nem azt írtam,h nem nézném meg a kocsit,hanem,hogy nem az lenne az első...mellesleg a táskát és az autót is otthagyta,amiben a feleség meg is találta a cuccokat! És szintén furcsa,h "dolgokat" keres és nem "jeleket" mint pl. hajszálak,törölt vagy meglévő előzmények,fura viselkedés, dugdosott telefon...
2012. szept. 16. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!