Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennetek ha a ferjetek...

Mit tennetek ha a ferjetek taskajaba talalnatok egy "Excite woMan"pici uveges folyadekot?

Figyelt kérdés
Egy oraja talaltam es utana neztem,hogy mi az,mert meg eletemben nem halottam rola!egy pici 5 ml uveg aminek mar csak az aljaba van par csopp.Ram nem hasznalta az biztos!Mit tegyek?
2012. szept. 16. 21:06
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Az utobbi azt en sem tudom felfogni,hogy miert nincs tele az uvegecske.A kamu-rol annyi,hogy NEM kamu.Nincs idom arra,hogy meseket koltsek es publikaljam.Kulfoldon elunk,meg a Ramona laprol se halottam eletemben...Na mind 1.Mar ugy is tul estem a tetten.Kerdore vontam,majd megbocsajtottam,o is nekem es ez a lenyeg!Koszonom a komoly valaszokat...a tobbieke hadd filozzanak azon hogy kamu-e vagy nem!?kivanom hogy ne keruljetek ilyen helyzetbe,mint en!
2012. szept. 20. 01:04
 32/33 anonim ***** válasza:
Ha a férjed a farkán hoz haza egy nőt, azt is meg lehet magyarázni, hogy csak mértékvétel miatt volt ez az egész, de sajnos összeszorultak. A nő meg is esküdött, hogy ez az igazság, és az igazgatója is aláírta a vallomását, mert ő is vett már mértéket a nőről.
2012. szept. 21. 13:07
 33/33 A kérdező kommentje:

Hat igy jon ki vegul is:(!Ciki de mit csinaljak!Mindenkinek jar egy masodik esely.Amig nem tudok 100%-osan valamit addig hiaba teszem tonkre a hazassagunkat,s foleg a kisfiunk eletet!

Es koszonom aki privatba levelet irt nekem...nagyon haszosnak talaltam a tanacsodat!!!Nagyon szepen koszonom!!!

2012. szept. 22. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!